Mi az, ami igazán szükséges a Photoshopnak és úgy egyáltalán a komolyabb Adobe programok (pl. Premier) kiváló futtatásához, nagy méretű fájlok esetén? Értem itt pl. a fotózás terén, hogy 20+ megapxilesek képek, egyszerre akár 10-15 feldolgozása.
A gép, amit tervezek venni:
i7 3930K (processzor mennyire számít) és hozzá egy alaplap
16, de lehet 36 GB DDR3 (elég lehet a 16 GB is?)
512 GB SSD
... a grafikus kártya, nem tudom milyet kellene. Játékra egyáltalán nem használnám a gépet, szóval ha a PS-nak nem kell erőmű, akkor ami elegendő...
Rendszer követelmények
Windows
• Intel ® Pentium ® 4 vagy AMD Athlon ® 64 processzor
• Microsoft ® Windows ® XP Service Pack 3 vagy a Windows 7 Service Pack 1. Adobe ® Creative Suite ® 5.5 és CS6 alkalmazások is támogatják a Windows 8.
• 1 GB RAM
• 1024x768 felbontású képernyő (1280x800 ajánlott) 16 bites színmélységű és 256 MB (512 MB ajánlott) VGA-RAM
• OpenGL 2.0-kompatibilis rendszer
# 3/5: aha, akkor érdemesebb valami komolyabbat.
# 4/5: a rendszerkövetelmény egy dolog, elmegy a PS a mostani gépemen is, csak ne mindegy, hogy miként és mennyit bír.
Itt 1GB memóriát írnak pl. és nekem a 4-nél is sokszor kiírja, hogy nem elég... Amikor 5+ kép egybedolgozása vagy nagyobb TIFF fájlok kidolgozása megy sokszor szívok emiatt.
# 5/5: Ahogy nézem ezek a quadrok elég jók a célra. Akkor lehet nem fogom rá sajnálni a pénzt, hosszú távra tervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!