Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyen dolgokra vennétek...

Ti milyen dolgokra vennétek netbookot?

Figyelt kérdés
Sajna nem vagyok nagyon eleresztve pénzügyileg, de fog kelleni egy gép a tanuláshoz. (az itthoni gép mindig foglalt vagy lassú stb stb) Ilyen esetben sem tanácsos netbookot venni? Ami ugye már van 70-ért egy notebook meg 85-90. Tényleg érdemesebb valahonnan előkeríteni azt a + 15-20 ezret?
2013. febr. 11. 21:25
1 2
 1/15 Osynho ***** válasza:
Én anno direkt netbookot kerestem, mert kicsi és hosszú az akkuideje. Na meg olcsóbb. :) Arra figyelj, hogy 1 magos Atomosat ne vegyél, mert az tetű lassú.
2013. febr. 11. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Az atomból csak kétmagosat, és win xp-vel. Ha még találsz, esrleg használtan.

Az volt a legnagyobb hülye, aki kitalálta, hogy netbookra win7 kell.

Meg 1GB RAM felettit vegyél, egy nagyon kevés a tapasztalatok szerint.

2013. febr. 11. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Ja sé ezért a pénzért már DELL netbookot (és notebookot is )kaphatsz. azt vegyél inkább szerintem.
2013. febr. 11. 21:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes venni,ha gyakran magaddal KELL vinned.

Egyébként én asztali PC-t vennék,csak hát ugye gondolom nincs otthon fölös monitor,az pedig plusz 20 ezer.

2013. febr. 11. 21:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem kell magammal hurcolásznom és igen jobb lenne egy asztali gép de igazából nem is tudnám nagyon hova rakni, meg ahhoz monitor, hangfal billentyű egér stb meg jobban szeretem a szabadságot (pl ágyba gépezni, főleg ha tanulok meg ilyesmi)

De igazából az lenne a kérdés, hogy ilyenre megéri e a netbook, vagy adjak ki kicsit többet a notebookra? Csak olyat meg azért nem akarok, mert ha mondjuk vmi komolyabb programm kell vagy játszani akarok az itthoni gép elég jó...

2013. febr. 11. 21:46
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát kezdjük ott hogy netbook/notebook ágyban nem jó.

Esetleg ha aláteszel valamilyen lapot,különben megfullad a hűtés és leáll/leég a gép.

2013. febr. 11. 22:17
 7/15 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom
2013. febr. 11. 22:25
 8/15 anonim ***** válasza:

Én 3gépet is használtam rendszeresen ágyban/ölben.

Egyik sem égett le (nálam).

Nyilván nem tömtem tele a réseket takaróval, hagytam neki egy kis szellőzési lehetőséget, de értsd, nem feltétlen fullad be. Nem szabad hagyni hogy telemenjen szöszökkel a ventillátor.

2013. febr. 11. 23:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Én netbookot nem vennék semmire sem, de ez személyes megfontolás.

Netezésen kívül másra tényleg nem igazán jó, bár a 2 magos min. 2 GB ramos verziók már használhatóak legalább.

De netezésnél is zavaró lehet a képernyő mérete.

Neked kell eldönteni, hogy megfelel-e az igényeidnek.

2013. febr. 11. 23:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nentudom... eddig egyszer volt szerencsém netbookkal találkoznom és nem volt rossz.... hát majd még eldöntöm
2013. febr. 11. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!