Ahhoz hogy az alábbi videókártya hasítson maximumon mit kell lecseréljek a gépemben?
Sapphire Radeon HD7770 1GHz Edition 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11201-00-20G Videokártya. "Crysis 3" című játékhoz kéne de félek hogy nem elég a processzorom és a tápegységem hozzá, és szintén félek hogy leáll a gép ill. leég.
Gépem:
1monitor.
Processzor: AMD Athlon(tm) II x4 630 Processzor 2.80 GHz
Telepített memória (RAM): 2,00 GB
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer
service pack1
Videókártyák: NVIDIA GeForce GTS 250
Számítógép: ACPI X86 alapú PC
Táp: GIGABYTE 450w (Peak power 550)
Még valami: Egyáltalán jó döntés ehhez a játékhoz ezt a videókártyát venni?
2: Csakis játékhasználatra kéne. Ahhoz megfelel?(Mai játékokat nézve)
Ő...viszont lenne itt mégvalami: Nem nagyon vagyok jártas a hardver dolgokban és nem igazán értem hogy mit jelent a
13cache meg a PhenomII és FSP beles "dolog":) Elmagyarázná valaki hogy melyik mi? :D
Az FSP (Fortron) egy oem gyártó, és amellett, hogy a saját márkanevén is gyárt tápegységeket, egy csomó másik cégnek is szállít, amit azok a saját nevük alatt forgalmaznak.
(Leegyszerűsítve)
Sok amd proci a teljes értékű Phenom II-esből lett lebutítva. Vagy a magok kikapcsolásával, vagy az L3 cache letiltásával. Ha mákod van és nem hibás az adott rész (és persze az alaplapod is olyan), akkor ezeket vissza lehet kapcsolni. Nekem egy 2 magosból fabrikált 4 magos Phenom II-esem van. :)
Az fsp meg egy nagy tápgyártó cég, akinek a termékét sok vállalat (így pl a gigabyte is) megveszi és saját márkanév alatt árulják.
Az AMD számára sokkal olcsóbb egyfajta processzort tervezni és gyártani, és azokat a gyártás során lefuttatott teszteknek megfelelően más névvel és típusszámmal forgalomba hozni, mint külön Phenom II, Athlon II procikat.
Ami a tesztek során hibátlan, az mondjuk négy maggal, valamint első, másod és harmadszintú gyorsítótárral Phenom II nevet kap.
Amelyikben hibás valamelyik mag, vagy valamelyik gyorsítótár, azt átnevezik és két vagy hárommagosként (X2 X3) és más névvel (Athlon) néven kerül forgalomba.
"" hát te tudod,de én azért a GTS250-et nem cserélném 7770-re,én 8800gts (G92-es erősebb verzió)-ról váltottam,és én többet vártam a 7770-től,pl Dirt3-ban szinte semmi + -t nem hoz a 7770 :P,pedig ki van hajtva x4 965 procival,mielőtt bárki beszólna,és szinte minden játéknál maxon pörög a vga,gta iv-be javult azért szépen,de azért nem vágom hanyatt tőle magam,a FC3-at is élsimítás nélkül kell játszani,bár az nem vészes még,de kicsit többet vártam ettől a kártyától!""
tőbbet vártál? nem elég ? mi nem elég ? a 8800gts ed eszik 135W és ráadásul DX10 azért a DX11 hez már befosna az a technika. Szerintem örülhetsz hogy normális a HD7770 kártya. Viszont én nem váltanék gyengébbre HD6870DC OC.
Teljesen jó a kártya (HD7770) de ram még kell.
A 32 bit jó de memóri limite. De a játékok zöme 32 bites :-)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!