Szerintetek melyik processzor jobb?
Venni fogok egy új számítógépet és kaptam 2 féle processzort de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb ez gamer gép lesz a video kártya az ASUS GT630-2GD3 2GB és a processzorok
Intel core i3-3220-3,3Ghz vagy
AMD FM2 A8-series 5500-3,2Ghz
ez egy katasztrófa lesz ugy ahogy van...
GT630 gyenge és rossz vételes kártya legalább 1GB DDR5 ös változatot kéen vened belöle
A8 5500 felesleges mellé helyette Athlon x4 740/750K t vedd mivel ugysem dolgoznának össze amd IPG meg nvidia GPU
i3 3220 jó de igy ehez a konfighoz értelmetlen böven elég egy G6xx G8xx 2 magos Sandy Intel is a GT630 mellé
akkor is jobban járnál ha GT630 at nem vennéd és helyette árán A10 5700 at vennéd és mellé egy 1866 os KIT CL9 ramot
és akkor van értelme IGP s AMD APU procit venned
és amelé késöbb HD6670 1GB DDR5 öt vehetnél dual graphics ba pl.
Monitor és egyéb perifériák is legyenek az 150k-ba vagy csak a gép?
150-ből sokkal jobb gép építhető (akár monitorral is), mint amit itt nézegettél!
Egy alternatíva:
147.732Ft
Szerintem jó minőségű, fejleszthető, bővíthető, tuningolható cucc. Nyár előtt még egy normálisabb CPU hűtőt dobnék rá és megemelném legalább 3,6-3,8GHz-re szorzó emeléssel és kész (egy FX-4000 procit megeszik reggelire, de játékokban egy FX-6000 sem tudna többet).
Esetleg itt-ott lehet fogni rajta még pár ezer forintot és/vagy egy kis összeg hozzáadásával kijöhet egy HD7870 videokártya is (nem akartam nagyon fapados körítéssel összedobni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!