Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
www.bluechip.hu/termek/thermaltake-frio-extreme#specifikacio Vagy www.bluechip.hu/termek/corsair-hydro-h100-univerzalis-vizhutorendszer#specifikacio vagy ez?
melyik teljesít jobban?
2013. febr. 7. 17:37
1/7 anonim válasza:
Azt a vizeset nem ajánlom ,az ilyen kompakt vizhütések oké hogy jól hütenek, de ha tönkre megy vmi benne kuka.A másikat sem venném inkább Noctua NH-D14 vagy Thermalright Silver Arrow
2/7 A kérdező kommentje:
a vízhűtés könnyen elromlik?
Garanciában nem cserélik ki?
2013. febr. 7. 20:35
3/7 anonim válasza:
Nem erröl van szó,ha megveszel egy ilyet rögtön venti cserével kell inditani mert nem a leghatékonyabb a gyári.Jó választás lehet ha helyhiány van és nagy léghűtés nem fér be.Az igazi vizhűtés meg sokba kerül mert külön kell megvenni a komponenseket.
4/7 A kérdező kommentje:
értem
akkor ez a vízhűtés gagyinak számít?
2013. febr. 7. 23:30
5/7 anonim válasza:
Igen, tehát szerintem jobban jársz egy komolyabb léghűtéssel, mint egy belépő szintű vízhűtéssel ilyen árban.
6/7 A kérdező kommentje:
de nekem pont az tettszik benne hogy egyszerű
nemkell tartály nemkellenek csővek nemkell keringet nem kell külön a blokk hanem egyben van minden
2013. febr. 10. 09:54
7/7 A kérdező kommentje:
ez gagyi egy i5 hűtéséhez?
2013. febr. 10. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!