ASROCK 970 Extreme3 vagy ASUS M5A97 evo 2. 0? Az Asrock márka megbízható úgy hallottam hogy az Asus leányvállalata ez igaz?
hát inkább márketing
mind régen az asusoknál
Mondjuk szerintem AsRock alaplapok elég jók, pláne 970/990 chipsetesek, de a kettő közül EVO 2.0 inkább. Bár szerintem nem is egy árban vannak.
"az Asus leányvállalata ez igaz?"
Már ezer éve NEM igaz, elég régen leváltak, előtte Asus lapoknál sokkal kommerszebb, mondhatjuk gagyi lapjaik voltak. Kb. akkor tört meg a tredn amikor kiadtak egy s775 P35 lapot amin volt minden (DDR2, DDR3, Wifi!) és az egész olcsóbb volt mint egy bármilyen másik P35 lap.
Ráadásul Asustól elszakadás után vagy 1.5 évvel lecsuktak egy AsusTek csókát Kínában, hogy ipari kémkedik az AsRock-nál. Szóval ez már echte kínai cég, Asus meg tawani.
5-ös jó lenne tudni, hogy ez egy valós probléma vagy a T. user nem olvassa el mekkora procit bír el a lap?
Csak mert olyan lelkesen vásárolnak meg ajánlanak itt is 95W max. terhelésű lapokat, amik erős procit már tuning nélkül se visznek ... másrészt nagyon sokaknak lövése sincs, hogy egy tuningolt proci mennyivel többet eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!