A VTX3D jó márka? Megbízható?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy VTX3D karit, mert jobbra nincs pénzem (Sapphire) és mivel még nem nagyon hallottam ezért kérdezném, hogy mennyire megbízható?2013. jan. 28. 20:37
1/13 anonim válasza:
szerintem van olyan megbízható mint sapphire.
2/13 anonim válasza:
Megbízható, de melyik kártyáról van szó pontosabban?
3/13 A kérdező kommentje:
VTX3D HD6770, több pénzem NINCS! Ebben az árkategóriában ez a legjobb... szerintem! Főleg, ha még megbízható is... :)
2013. jan. 28. 20:47
4/13 anonim válasza:
Lehet hogy sok, de a felét fogyasztja, és még erősebb is valamivel nála.
Ha túl sok akkor azzal se lesz gond.
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet azon érteni, hogy nincs több pénzem? -.-"
2013. jan. 29. 00:01
7/13 anonim válasza:
"Lehet hogy sok, de a felét fogyasztja, és még erősebb is valamivel nála."
Bocs, ha te azon az értelmiségi szinten állsz, hogy ezt a mondatot nem tudod értelmezni... Aúgy le se írtad hogy mennyiért vennéd azt a vga-t -.-"
9/13 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem, hogy HD6770-et akarok, csak a márkában nem voltam biztos... -.-"
2013. jan. 29. 13:01
10/13 anonim válasza:
Hát szerintem jól döntöttél.Nekem ugyan Sapphire HD 6770-em van és nekem nagyon elég.Nem kell hogy fullll highhh extra beállításon menjenek a játékok, nem igénylem.Nem akartam sokat költeni kártyára és erre esett a választás.32ezer körül vettem kb 1éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!