Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hang felvételhez kell valamily...

Hang felvételhez kell valamilyen hardver? .

Figyelt kérdés
... vagy elég csak az alap hangkeverő is ami nekem valami CreativeAudioPCI, vagy hogy kell ezt beállítani hogy hangot is vegyen fel win 7-en ha nem kell hozzá hardver
2013. febr. 7. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Hardver kell mikrofon a neve enélkül bajos.

[link]

2013. febr. 7. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
van ilyen mikrofonos fejhallgatóm, de nem vett fel ez semmit
2013. febr. 7. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Hangkártyád van? Integrált is jó. Csak legyen összekötve az elôlappal!
2013. ápr. 15. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen van hangkártyám most odáig jutottam hogy felveszi a beszédet, de a játékhangot nem. Csak úgy ha a hangszóró belehallatszik a mikrofonba úgy meg olyan a játék hangzása mintha 3gp-s videó felvétel lenne. És most az a baj hogy hogy tudnám be állítani úgy hogy normális hangminőségbe vegye a játékot is mint a beszédet?
2013. ápr. 23. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod egy jack-jack kábellel összekötni a hang kimenetet a mikrofon bemenettel. Csak akkor nem fogsz tudni beszélni közben, azaz nem fog hallatszani a felvételen.

Most hirtelen nem tudom megmondani annak a szoftvernek a nevét, ami szoftveresen rögzíti a játékhangokat, de megpróbálom megkeresni. Ha megtaláltam, írok.

2013. ápr. 23. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. ápr. 23. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy ilyen sokára írok, de csak ezt tláltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

2013. máj. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!