Miért "szórakozik" velem a monitor? Mi lehet a baja neki?
A problémám az alábbi: LG Flatron monitorom van, 5 éves. Tavaly decemberig hibátlanul működött, ám ekkor olyat csinált, hogy bekapcsoláskor ahelyett, hogy egyből képet adott volna, a monitor LED-je sárgán villogott, és csak annak befejezte után írta ki a cég felíratát majd adott képet. Eleinte annyira nem volt zavaró a dolog, mert csak 2-3 mp-ig tartott, csakhogy ez az idő a napok elteltével folyamatosan nőtt: később már 20-30 mp, majd 1-2 perc, majd egy héttel az első észlelés után már 5 perc lett a "késleltetés", végül már olyan sokáig tartott a kép beadása, hogy értelmetlennek láttuk a várakozást.
Megnéztem, a probléma független attól, hogy a számítógép be van-e kapcsolva vagy sem, hiszen ha csak a monitort kapcsolom be, a probléma akkor is jelentkeik. Próbálkoztam kábelcserével, de azután is fennállt a hiba. Azt is megpróbáltam, hogy kihúztam a monitort a konnektorból, majd visszadugtam, de ez se működött.
Elvittük szervízbe a monitort, de ott tökéletesen működött, átvizsgálták, azt mondták, hogy nem hibás.
Azóta nem jelentkezett a hiba, egészen ma reggelig, amikor már megint megtörtént a 2-3 mp-es késleltetés, és tartok tőle, hogy ismét lejátszódik az, ami decemberben történt. Mi lehet a hiba? A fórumokon próbáltam már utánanézni a problémának, de sehol nem találtam kielégítő választ.
Na szóval a monitor típusa pontosan: LG Flatron L1930S
A másik csatlakoztató esetét bár nem próbáltam, de kizárhatjuk, tekintettel arra, hogy elég sok ilyen problémát olvastam az interneten ezzel a monitorral kapcsolatban, és a legtöbb ilyen probléma akkor kezd előjönni, amikor már legalább 3 éves a monitor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!