Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van rá mód, hogy egy laptop...

Van rá mód, hogy egy laptop akkuját újraélesszük?

Figyelt kérdés
Nekem egyik laptopomba a cellákat kicseréltem de nem tölti csak elkezdi és utána nem tölti. Az akku egy percet se bír miért nem tölti jól kötöttem be mindent lemértem az akkut le is adja a megfelelő feszültséget, mert már feltöltve szereltem be.

2013. febr. 7. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ugyanolyanra cseréled ki, akkor sem biztos, hogy jó lesz. Ha az elektronika képes megtanulni az új aksi kapacitását, akkor szerencséd van, ha nem akkor viszont szívás, mert kidobtál sok pénzt az ablakon és nem is használható az aksi. Én egy ilyennel befürödtem már, de nemrég cseréltem a gépemben cellákat, ott viszont az elektronika pár merítés-töltés után újrakalibrálta magát és tökéletesen működik. Szóval elég bizonytalan dolog ez, csak akkor érdemes belevágni, ha találsz elektronikahibás jó cellával rendelkező olcsó aksit, amiből átpakolhatod a cellákat és nem sok a ráfordított összeg.
2013. febr. 7. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!