Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia GeForce 9800 GT 1gb...

Nvidia GeForce 9800 GT 1gb vagy GeForce GTX 650 2gb?

Figyelt kérdés
nem az érdekel hogy egyik sem hanem hogy a kettő közül melyik a jobb :)
2013. febr. 5. 16:43
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Azért fontos hogy mi a konkrétum

mert ha veszed akor se újonan se használtan nem egyárban vanak

650 keveset fogyaszt és kisé modernebb is

teljesítményben talán hasonlóak(?) de attól függ milyen teljesítményben?

.

ha mindenkép a kettö közül kéne választani és csak ezek semi más akor 650 akor is ha gyengébb lene (de erösen kétlem ha gyengébb is akor is nemsokkal, persze attól is függ miben mint már irtam...)

2013. febr. 5. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát te tudod kedves kérdező, de gtx650 árán kapni sokkal jobb kártyákat.:) de ha neked elég a rosszabb akkor okés
2013. febr. 5. 17:04
 3/4 A kérdező kommentje:

annyi a történet hogy lessz egy új gépem amiben minden jobb mint az előzőben csak a videó kártyában nem vagyok biztos.

Az újban lessz GTX 650 a régiben van a 9800. azért kérdeztem mert ha esetleg jobb a 9800 akkor majd az új gépbe belerakom azt de ha a GTX 650 a jobb akkor nem variálok.

2013. febr. 5. 17:42
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ezzel még nem lene érdemes variálni

több hátránya van 9800gt nek mint elönye vagyis nem érné meg

ha pl 9800GTX vagy GX2 röl lene szó akkor lehetne gondolkodni viszont azok rengeteget fogasztanak...

2013. febr. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!