Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám át állítani a...

Daniel1385 kérdése:

Hogyan tudnám át állítani a Pixel Shader-t (NVIDIA GeForce GT 520M)?

Figyelt kérdés

Videókártyám: [link]

Ugy tudom ennél a verziónál a MAX pixel shader 5.0 . Ezért olyan játékok akadnak mint pl. Far Cry 3 . A gépigény.hu tudakoltam meg ezt, hogy az elvárás 3.0 , és nekem nincs annyi. Hogyan tudhatnám beállítani ezt ? (Persze csak ha lehetséges)

2013. febr. 4. 15:37
 1/3 Komplikato ***** válasza:

Kérdező szerint a 3.0 > 5.0? Vagy hogy???

Nem, azért akad mert új korában is gyenge videóvezérlő volt, könyörgöm DirectX 11-es annál nincs újabb.

2013. febr. 4. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy. A pixelShadert vagy tudja a VGA-d vagy nem. Másikat kell venni, persze laptopnál ez megint problémás dolog...
2013. febr. 4. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A Pixel Shader támogatottság verzióját nem lehet állítgatni, de nem is azzal van a gond, hanem hogy gyenge a kártya teljesítménye. Ez egy laptopokba szánt kártya, azaz jóval gyengébb a sima GT520-nál, de az eredeti sem túl erős.
2013. febr. 4. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!