Kell valamiféle tartó a merevlemeznek?
Figyelt kérdés
kell-e valamilyen tartó a HDD-nek hogy ne porosodjon
PL.: [link] így belehet rakni a gépbe?
2013. febr. 5. 16:20
1/4 anonim válasza:
Ha a kérdést komolyan kell venni (a mai világban sose tudni), akkor nem kell tok, de NE te szereld be!
Ha viccnek szántad, akkor: "haha"
2/4 A kérdező kommentje:
nem hót komolyan írtam, és miért nem lehet beszerelni?
2013. febr. 5. 16:24
3/4 anonim válasza:
Ha megveszed az nem így néz ki, mert már alapból egy tokban van benne. A reklámfotóról hiányzik a borítás, különben csak egy szürke/fekete téglatestet látsz:
Az első arra utalhat, hogy nem sok eszközt láthattál, ha nem tudod hogy néz ki. Ez alapján lehet nem értesz annyira hozzá, hogy magadtól be tudd rakni és használatba helyezni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi,amúgy tényleg nem tudtam de nem is én rakom bele csak úgy értettem hogy ne is legyen beszerelve:)
2013. febr. 5. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!