XenoMorph kérdése:
Van egy Sharkoon Vaya házam aminek az előlapján van egy bazinagy ventillátor a merevlemeznek, azt ki tudom kapcsolni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 18:09
1/18 anonim válasza:
Ha nem kötöd be, akkor nem forog, de minek akarod kiiktatni? Hasznos dolog, hogy hűti a vinyókat és segíti a ház szellőzését. Ha meg hangos vagy zavar, hogy világít, akkor kell venni a helyére egy halkabb és nem világítós fajtát.
2/18 A kérdező kommentje:
nagyon hangos, ha csak egyszerűen kikötöm nagyon sokat zavarna hűtés témában?
2012. nov. 18. 18:26
3/18 lopokus válasza:
nekem is iylen házam van és nemtom neked ebbe mi hangos.. én kb azt se hallom hogy bekapcsolt a gép.. de egyébként ha kikapcsolod akkor nagoyn állnifog a levegő benne.. de ha nme kötöd be akkor nem fog menni
4/18 A kérdező kommentje:
hát enyém elég hangos, nem tudod mi lehet a gond? valami nagyon szorulhat, vagy mi?
2012. nov. 18. 18:34
5/18 anonim válasza:
Kifújtad esetleg a ventit?Mert ha magas nyomással fújtad tengelyes lett,ezért is hangos.Új ventit kell venni,segíti a levegő áramlását+a hdd-t is hűti.
6/18 A kérdező kommentje:
nemrég vettem a gépet..
2012. nov. 18. 18:36
7/18 lopokus válasza:
az alaplapra van kötve? mert nálam lehet a tápra is. próbáld meg úgy hogy a tápra kötöd
8/18 A kérdező kommentje:
kössem a ventillátort a tápra?
2012. nov. 18. 18:41
9/18 lopokus válasza:
igen amit az alaplapra kötöttél venti dugó vagy hogy írjam, azon van mellette vagy nem messze tőle egy olyan amivel a tápra tudod kötni. Molex-es
10/18 A kérdező kommentje:
és ha a tápra kötöm halkabb lesz?:DD
2012. nov. 18. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!