Intel Core i5 3570 3.40 gHz tuning? (többi lent)
Figyelt kérdés
van egy i5-öm, egy gigabyte h77-ds3h alaplapon, és szeretném egy kicsit húzni, a minimum target 3.90 gHz lenne, de ha lehetsétges, akkor még több...
az lenne a kérdésem, hogy ez kivitelezhető-e, és ha igen, akkor milyen hűtőt ajánlotok ehhez ( vízhűtést nem szeretnék ), valamint hogy milyen feszültség kell mindehhez, ill. ha nem kivitelezhető, akkor légyszives írjátok le a max beállításokat, amin működhet ez a cpu!
a válaszokat előre is köszönöm!
2013. febr. 4. 20:42
1/4 anonim válasza:
általába alap feszültségen mennek a procik 500mhz-et,úgyhogy szerintem eredeti hűtéssel sem lesz gond a 3,9ghz,mondjuk én jobban értek az AMD-khez i5-öt nem tuningoltam,de sok CPU-t tuningoltam és azok átlagba simán mentek alapfeszen legalább 500mhz-et,és általába ettől nem melegszik nagyon.
2/4 anonim válasza:
Ezt az i5-öt nem lehet tuningolni!
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok,tesztelésnek az AIDA 64 rendszerstabilitástesztnél stresszeld a cpu-t 100%-kihasználja,ha nincs kékhalál,meg semmi hiba akk stabil a rendszer,persze én egy super pi-t is le szoktam futtatni,hadd számoljon a processzor :D,am intelbe én csak celeront,celeron dual core-t,meg dual core-t húztam azok is mentek simán 500-at alapfeszen.
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!