Intel i5-3570k Asrock Z77 PRO4-el meddig húzható alap hűtővel?
A kérdés adott.
Válaszokat Köszönöm!
"alap hütövel"...
(mért akarod azzal húzni?, késöbb ha lesz kb. 10ezred vesszel egy rendes hütöt rá és kész, addig böven elég alapórajelen is)
...
67 fokot bír max a proci de jó ha 60 ra sem engeded fel föleg gyári procihütövel
.
jós nem vagyok így nemtudhatom nálad menyit fog birni
egyáltalán nem értesz tunibghoz? (mert nem ugy látszik)
de egyböl felhúznád valamenyire...
majd meglátod meddig birod
ehhez kell höfok figyelö program és stabilitást is tesztelned kel (cpu stresszelövel)
nagyjából enyi ha regényre vagy kiváncsi olvas utána szakoldalakon forumokon (prohardver pl.)
Memória milyen? nem irtad
ha IGP t emeled igen nagy lene
de minek azt emlni? játékra extra tuningal is kevés... szóval igp t jobb ha kiiskapcsolod (vagyis szerez pci-e vga t játékra) ha meg nem játszol akkor igp t abszolút felesleges piszkálnod (így hát memóriát is) mivel komoly munkára aztán ténleg nem fogod tudni használni
Csak hogy tud IGP vel már alapórajelen is nagyon feltud melegedni sajnos ha leterheled szóval aligha tudod majd húzni de majd meglátod de mint mondtam nagy haszna nem lesz inkább kára amiket irsz azok edlfognak meni megfelelö játékbeálításon alapórajeles IGP vel is
ha nagyon roszul menek akkor valami más gond van mögötte
(viszont 250-333fps t szerintem sehogysem fogod elérni..,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!