Milyen az alábbi tápegység?
Corsair VS550
Milyen minőségű?
Megbízható?
Milyen az energiahatékonysága?
Felsőtápos házba is jó? (nem zörögne-e)
Egyáltalán megérné-e megvenni?
Előre is thx :DDD
Most mond már mi bajotok van?
Ha már valami nem úgy van ahogy nektek tetszik akkor az már nem jó?
Nem kérünk a marketingből, meg egyebekből, a kérdező csak arra volt kíváncsi hogy megéri-e, megbízható-e, biztonságos-e, és igen mind a háromra a válasz az hogy igen, tudjuk vannak jobbak is sokkal többért, de átlagfelhasználásra, illetve a célnak megfelel, a Corsair amúgy sem gyárt rossz tápokat, szóval nem kell hisztizni.
nem, azonos árban és olcsóbban is vannak jobbak és nem csak 1-2 hanem rengeteg
és mellesleg Corsair-ból is vannak amikből írtak is
hogy nem lesz gépgyilkos? és? minden HKC megöli a gépet? 50% esély van rá "csak":P
és pont azt írtam hogy >nagyon jó< (mivel kérdezőnek és ezek szerint neked is csak ez számít) :P szóval azt sem tudom micsodán kellett kiakadnod:)
sziasztok igazán felemelő kérdés volt magas színvonallal
""Előre is thx :DDD"" ez is tetszik kérdező előre kinevet minket csak úgy...
azt írtad válasz mindenre igen a válasz pedig nem
Egyáltalán megérné-e megvenni? nem > erre csak nem-mel lehet válaszolni
Felsőtápos házba is jó? (nem zörögne-e) ez meg mint írtak vicc kategóriás kérdés inkább kábelhossz számítana
energia izé meg hatásfok ami még nem jelenti azt hogy a táp jó is ha 90% névelegesen....
megbízható? amíg jól megy (és gép is) addig miden táp az:)
milyen minőség? ez nagyon relatív dolog alsó kategóriás abszolút de vállalható lehet kényszerböl említett HKC-töl jobb használni de viszont az nem is ez az árkategória...
ennyi azt hiszem
jó éjt
Igen furcsa az a hiszti amit leművel, de sikerült felhisztiznie magát az első helyre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__toplista
Többször kellene nézni ezt a listát.
Amúgy az sem mindegy, hogy mióta van regizve.
Én kb egy hónapja vagyok fent, és sajna most estem vissza a 36.-ról a 37.helyre.XD
A High-End Gamer PC-t is én tettem ki egy haverommal, azt néztük, hogy hányan fognak keresztbe húzni.
És te is köztük voltál kedves Csoki.
;)
Azokat a nyomorékokat, akik meg direkt rontják az előbbre jutásos esélyeimet a piros kézzel, megvetem, lenézem maximálisan.
Nem méltóak többre.
Az ilyen okoskodók és magukkal nagyra lévők ezt csinálják.
Aki normális választ ad azt megvetik, nehogy már jobb legyen náluk.
Csak sajnálni tudom őket.
Az előző válaszom is leértékelték páran.
Ennyi eszük van csak, felszívják magukat a nyámnyilák adnak egy pirosat és sírvafakadnak az örömtől mert kiélik a vágyaikat.
Sok nagyravágyó, akik figyelem nélkül nem is léteznek, csak nagy HANGOK az életben, de semmi hasznuk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!