Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A tápot vajon belehet majd rakni?

A tápot vajon belehet majd rakni?

Figyelt kérdés
amit akarok venni táp annak vízszintesen van az áramtalanító gombja az enyémnek meg függőlegesen.

2013. febr. 4. 15:38
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Le kelene irnod pontosan típúsra a két tápot

a mostani Model nevét és amit kiválasztotál anak a Model nevét

illetve ha gépházad tudod típúsra pontosan leirhatnád

vagy csinálj fotóy hátúljáról és töltsd fel pl kepfeltoltes.hu oldalra és linkeld be

.

meg talán már egy kalap alat leirghatnád alaplapot pontosan és processzort meg videokártyát nem ártana...

.

az hogy a tápkapcsoló milyen álásban van a tápon magában még semmit nem jelent ígyhát kéne tudni konkrétumokat

ha ATX táp ATX táp a régi, és ATX a gépház

és méretei hasonlóak akkor nem lesz gond

mivel mineden szabványos csak kikel cserélni

viszont pl vanak hoszab tápok is így pl nehogy belogjon cpu hütöre ha nagyon rövid a gépház...

2013. febr. 4. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi? :D Arra gondolsz hogy ha a kapcsoló máshogy áll akkor már más a méretszabványa is? Merthogy megvan határozva hogy mekkorák lehetnek. Konkrét típusokat tudsz mondani, de nagy valószínűséggel bele fog menni.
2013. febr. 4. 16:55
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem rövid hanem alacsony

mondjuk sok mindentöl függ mert van jobb és bal oldalas gépház is van alsó és felsötápos is

stb...

a kicsi mini gépházakról nem is beszélve...

2013. febr. 4. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
már rájöttem hogy én voltam a idióta XD. Sorry a kérdésért
2013. febr. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!