Dolce97 kérdése:
Melyik jobb tab játékokhoz, filmekhez, Atab7 - Concord tab one?
Figyelt kérdés
Sziasztok! egy sürgős kérdésem lenne a héten akarok venni egy tab-ot. Kettő között gondolkodom az M-tech atab7(20.000ft) és a Concord tab one 8gb(25.000ft) között. Szerintetek melyik jobb? melyiket érdemes megvenni. Elsősorban (komolyabb)játékokhoz kellene, filmnézés, zene hallgatás. Előre is köszi2013. febr. 4. 16:04
1/3 anonim válasza:
Komolyabb játékokhoz ne 20-30 körül nézegess tabot. Nem a legalkalmasabb rá a hardver, főleg a proci miatt. Az Alwinner a10/a13-as procik a legolcsóbbak és épp ezért nem valami erősek, hiába a GHz fölötti órajel.
A kettő közül meg én a Concorde-ot venném. Annak tudom, hogy van rendes supportja (rendes szerviz, gyári fórum, ahol sok jót/rosszat lehet olvasni az eszközökről)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi, csak a concord-ról sokan azt írják hogy 2-3 óra alatt lemerül és az nem valami jó. Szerintem a minimum hogy 4-5 órát bírjon folyamatos használattal. A másikról nagyon kritikát nem is láttam.
2013. febr. 4. 16:52
3/3 anonim válasza:
nekem cocncordom van csak ajánlani tudom mert sokat bír az aksi,gyors és csak akkor akad ha a tele van játékkal.a 8gigásba nem az allwinner van hanem ARM Cortex A8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!