Olcsóbb tabok közül melyik jobb? Maxel, dps, mavon, concord?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 13:14
2/8 anonim válasza:
Szerintem se, én is megszívtam, de nagyon!
3/8 anonim válasza:
nekem egy concorde tab one-om van és kb 2-3 hónapja van meg és tökéletesen megy.szerintem ennyi pénzért a legjobb vétel
4/8 anonim válasza:
Tescóban most van MyAudio 7 collos ,20 ezerért,és nagyon dicsérik,
5/8 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg első válaszolók is tapasztalatból írnak ugye? Az audiosok szervize azt mondja bármit csak azt ne. Nekem csak az nem tetszik az egészbe,hogy ezeket a vacakokat nem lehet hálózatról használni. Csak tölteni.
2012. dec. 21. 17:18
6/8 anonim válasza:
Ha már tablet, akkor Nexus 7 vagy valami jobb.
Mint írtam, olcsó tabletet inkább ne!
Olyan kb 60-70k alatt egyik sem éri meg.
7/8 anonim válasza:
Igen tapasztalat. Vettem 30ért egy myaudiot, de nagyon rossz nem szeretem, nem volt jó rajta a youtube, sz@r a wifije, marketről nem bírtam letölteni semmit, lassú. Mondjuk mit vártam 30ért, inkább vegyél drágábban használhatót, minthogy kevesebb pénzt kidobj az ablakon. Hátha neked több szerencséd lesz hozzá, ezért a felsoroltak közül talán a concord, de ne várj sokat tőle.
8/8 anonim válasza:
én 24-ért vettem a Concorde tabomat és nekem nincsenek ilyen jellegű problémáim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!