Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a physX-ról?

Mi a véleményetek a physX-ról?

Figyelt kérdés
A mostani játékok használni fogják/használják?Érdemes emiatt venni nVidiát venni?
2013. febr. 1. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ég világon semmi értelme. emiatt igazán fölösleges NV kártyát venni
2013. febr. 1. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
physX = Rálövök a falra, és leesik a csempe, vakolat stb.....Ez úgy 5 percig szórakoztató. Szóval szerintem nem igazán éri meg pont ezért videókártyát venni.
2013. febr. 1. 20:32
 3/10 Komplikato ***** válasza:

2-es téved, nem ez a PhysX. A PhysX-el nagyon klassz dolgokat lehetNE csinálni. A baj az, hogy olyan hülyeségekre lövik el, mint amit 2-es ír, meg füst és szikra effektekre. Tud pl. Nagyon klassz folyadék vagy textil szimulációt is.

Pedig volt direkt fizikára épülő játék is és volt tervben nem egy játék amiben kihasználták volna. A baj az, hogy a gépek nem egyforma erősek, ezért inkább nem integrálják a játékba a fizikát vagy ilyen kikapcsolható látvány izékre ...

Jelenleg nem érdemes csak emiatt kártyát venni.

Ami szemétség NVidia részéről, hogy az eredeti PhysX kártya még mindig sokkal gyorsabb PhysX alatt, de nem támogatják, nincs hozzá driver ami bunkóság.

Ismertem olyan örült embert, aki Radeon mellé vett egy GF9500 kártyát és meghackelte azon menjen a PhysX.

(Megjegyzem ATI Radeonra már X800-ra volt fizikai demó, azóta ígérgetik a HW támogatást és azóta sem jött ki.)

2013. febr. 1. 20:53
 4/10 kamikaze17 ***** válasza:

hat a physX nem eppen csak a csemperol es a vakolatrol szol

http://www.youtube.com/watch?v=thCWFXVCH3A

2013. febr. 1. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen ez mind szép és jó.

Láttunk egy játékot ami nagyszerűen kihasználja a Phisix által nyújtott látványt. na de mi van a többivel?

ha minden játékban ennyire jól nézne ki ez a dolog akkor szívesebben vennék énis NV kártyát AMD helyett.

2013. febr. 1. 21:16
 6/10 kamikaze17 ***** válasza:
akkor meg nezz utana a youtube-on es talalsz tobbet is
2013. febr. 1. 23:32
 7/10 kamikaze17 ***** válasza:

tessek es meg rakhatnam fel a linkeket

http://www.youtube.com/watch?v=PGvqn3MPbEs

valamit nem ertek meg az emberekben most miert kell azt mondani hogy minek physX meg azert nem eri meg NV kartyat venni gondolom ha AMD nek lenne physX akkor mar biztosan csakis ez miatt megerne AMD VGA-t venni en nem vagyok sem amd sem nv party mindket gyartotol vannak alkatreszek a gepemben es pont ugy meg vagyok elegedve az amd vel mint az nv vel

2013. febr. 1. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem sincs bajom az NV kártyákkal régebben 9800GT-m volt csak az árazásukkal

Ppl a GTX660TI nagyjából megegyezik a HD7870 teljesítményével mégis majdnem 20000Ft-al drágább ez az egyetlen baj

2013. febr. 1. 23:58
 9/10 kamikaze17 ***** válasza:
vannak dragabb modellek de nem minden esetben van igy mar lattam sok esetben hogy tenyleg alig volt elteres arban
2013. febr. 2. 11:36
 10/10 kamikaze17 ***** válasza:
en is raktam mar ossze csakis amd konfigot ha kisseb a keret a gepre akkor csakis amd bol lehet kihozni de ha van ra keret megeri belerakni az nvidiat
2013. febr. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!