Szerintetek vga-t vagy alaplapot+procit csereljek?
Bármelyiket választod, az nem lesz egy időtálló megoldás.
Tűzoltásra most a videokártya alkalmasabb. De talán nem a 7750-es, hanem a 7770. 3-4K különbség van árban.
ne viccelj nem megy a max panye3? nekem egy HD4650és egy athlon x2 2.8 al megy igaz low beállításokkal, de a stabil 25 fps megvan, na de nem ez a lényeg, attól függ mennyid van erre a célra
Inkább VGa szükségeltetik a magas fps-hez ami most neked kéne
A processzor meg ahhoz kell, hogy kihajtsa a vga-t tehát az athlon 750k nagyon jó megoldás, de én nem vennék ezér új procit ha csak egy HD7750őt raksz be mellé, inkább egy HD7770, amihez még talán elég a mostani procid
Én azt javaslom, hogy elősorban ha nincs sok zséd erre a célra, akkor vegyél meg mindenféleképpen egy HD7770-et, aztán ha azt tapasztalod, hogy nincsen elég nyomaték benne, akkor nézd meg az fps- tesztjeit a VGA n-nak és ha kevesebb akkor procicsere is kell, az az athlon amúgy nagyon jó választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!