Hulladék. Kuka minél előbb. Most még dönthetsz: vagy a táp megy kukába vagy az egész gép.
2013. jan. 31. 22:05
5/12 A kérdező kommentje:
Ez egy teszt volt,hogy ki mennyire van benne a témában.Hát,nagyon siralmas az eredmény.Látszik,hogy itt a GYK-n az emberek 95%-nak fingja sincs a tápokról,mert csak a z FSP,és a Chiftec létezik,és csak azok ajánlhatóak,a többi sz@r.
"A megbízható a Chieftec -nél kezdődik!"
Oké,akkor azt is elárulom,hogy ebben a tápban Chifi bél van.
+1pont a kérdezőnek, már csak azért is, mert qurvára igaza van.
2013. febr. 10. 17:43
8/12 anonim válasza:
Tettem egy kijelentést de ezzel a kérdésedre nem adtam választ. Kamu kérdés, kamu válasz és akkor én is írjam hogy "ez csak egy teszt volt" ?
2013. febr. 10. 17:49
9/12 anonim válasza:
Ez a kamu amit most sütöttél el.XDDD Ez kb olyan, mintha belerúgnál valamibe, széttörne a lábad, és azt mondanád, hogy így akartad. ViccesxDDD
2013. febr. 10. 17:52
10/12 anonim válasza:
Egy tipp, mielőtt kioktatsz valakiket nézz utána a dolgoknak :)
"Oké,akkor azt is elárulom,hogy ebben a tápban Chifi bél van. "
Ez marhaság, a Chifi nem gyárt beleket, különböző gyártóktól veszik pl CWT vagy éppen a szóban forgó Sirtec. A másik kérdésnél már a válaszolók is jobbak voltak, de tévedés volt ott is, a high power más néven sirtec.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!