Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet processzort...

Hogyan lehet processzort tuningolni?

Figyelt kérdés

mielött jönne valaki avval a dumával hogy ha nem értesz hozzá haggyad. az kiméljen és az ilyenek hogy vegyek konzolt. az is kiméljen, vennék én konzolt csak szar az anyagi helyzetem. elöre is köszönöm a válaszokat :)

A konfigom:

Alaplap: Fujitsu Siemens D1837

Proceszzor: Intel Pentium 4 630, 3000Mhz (15 x 200)

Ram: 2048Mb DDR2

Vidikari: Nvidia geforce 9400 GT (1024Mb)

BIOS típusa: Phoenix

OP rendszer: Windows XP SP 3

2013. jan. 31. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt tuningolni szeretnéd azt a procit, gondolom még az eredeti gyári hűtő van rajta, először venni kell egy minőségi hűtőt rá. Ami sajnos szintén pénzbe kerűl. Legalább 5k-val számolj minimum. Ha ez megvan, akkor a biosban kell majd felhúzni a teljesítményét. De leőtte nézz videókat youtube-on, és olvass is utána. Ismeretek nélkül ne kezdj hozzá.
2013. jan. 31. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Hali... nem lebeszélni akarlak, de ha elszurod, kidobhatod a procit, és rosszabbul jártál mintha uj hardvert vennél. a CPU nál a frekvencián állíthatsz, szal ami most 3 ghz, pl az lehet 3.2 , 3.4, asszem ez változó. a Bios ban húzhatod, de csak nagyon keveseket egyszerre, és finoman, ha szarakodik, egy kis feszkó emelés is kell hozzá, de tényleg nem javaslom. olyan hü de nagy változás nem lenne, megértem ha nem telik ujra, az igazság hogy én is így vagyok vele, dee eleve egy 1 magos prociról beszélünk. azt javaslom google-n keress fel pár oldalt, ahol nagyon szájbarágósan elmagyarázzák a lényeget, mert azt így most kicsit nehéz lenne :) Mondjuk itt sokminden szóba jön, és lehet a lényeges kérdésekre kielégítő választ kapsz: [link]
2013. jan. 31. 14:08
 4/4 BM-Striker ***** válasza:

FS alaplapban nem tudsz tunungolni, mert a BIOS-ban le van tiltva ez a funkció.

Egyébként BIOS-bn lehetne állítani az FSB-t, és azzl nő a processzor órejele is.

2013. jan. 31. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!