Ez a hőmérséklet mennyire számít jó értéknek videokátyánál?
2013. jan. 31. 06:35
1/15 anonim válasza:
Ha terhelés alatt ennyi akkor oké.Ha nem akkor húzós.
2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem emlékszem új korában mennyi volt. Szívesen portalanítanám, de a burkolat elég stabilan rá van szerelve. XFX gyártású amúgyan.
2013. jan. 31. 07:23
3/15 Közveszélyes Kontár válasza:
Alapon 55 fok? és milyen kártya pontosan?
terhelve menyire megy fel?
minden hütést lelehet szedni ha neked nem megy akor bizd szervizre a karbantartását
szépen kipucolják olajozák vagy ventit cserélnek pasztázák netán leelenörzik nincs e más baja
persze nem olcsó ha mindent megcsinálnak
ha garanciális akor viszont ingyen is meguszhatod ezeket
persze ha valós ok van rá ha szt mondják természetes akor max ha rámenös vagy akor kezdenek vele valamit de akor meg boszúból 3hónapra nem adják visza:P
4/15 A kérdező kommentje:
Nem adom én oda senkinek:P Alapon ennyi, oda is van írva hogy 0% GPU Load. Nemtudom mennyire megy fel terhelés alatt, majd megnézem. Vagy pasztázni kéne vagy kifújni, esetleg mindkettőt egyszerre.
2013. jan. 31. 08:56
5/15 anonim válasza:
Én ezt magamnak megoldottam :) vázolom h volt. Boltban a paszta olcsó, lekapod a hűtőbordát, és arról a ventit.. a puszta fém marad, ezt nem kell fujogatni, szó szerint forróvízbe tolod és az totál portalanítja... ventit megpucolod, olajozását nem tudom meglehet e csinálni, ennek nehézsége venti függő, de ha könynedén fogog akkor fölösleges foglalkozni vele... ha megszáradt a hütőborda, rakhatod vissza. előtte finoman töröld le a vidi kártya memóriájáról a régi paszta maradványait, de ügyelj arra h semmit ne sérts meg. pl egy pzs vel simán megoldod... vékonyka réteg rá a pasztából, és mehet vissza a borda. ekkor már jobb az egész hővezetése, és ha igy sincs nagy javulás, az más problémát jelent. amugy szerezd meg az EVGA Precision nevü progit... ezzel az auto ról beállítod manualisan a venti teljesítményét mert ahogy elnézem az a 35% os FAN speed az kb semmit nem ér...nekem a GT440 es kari alapból megy 51% os ventivel, és az adott hőmérséklet után 100 ra megy vagy amennyire kell... demer baxta a csőröm, lekaptam a progit, és beállítottam 100% ra... hangja nem zavar szóval csak ne melegedjen... mindenek előtt szedd le a progit, és pörgesd a FAN t 100% on, ha nem érzel nagy változást, paszta csere + borda pucolás. nameg a ventié ;) ha igy sem akkor nem a hütéssel van gond, mellesleg GTS 250, dee konkrétan mien?? Asus? Gainward? csak h meg tudjam lesni online, miylen a gyári hűtése.
6/15 anonim válasza:
Ahogy elnézem, ezeken a típusokon többnyire nagy venti van, nem olyan kis pi csa venti mint a gt440 esen, szal sztem még azt is megpucolgathatod szépen, ha nem bír pörögni, akkor olajozás is lehet :D
7/15 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy XFX. Majd megnézem mennyire poros, de nem akarom 100% pörgetni, mert elég nagy a hangja.
2013. febr. 1. 19:00
8/15 anonim válasza:
Értem, akkor vacilálj a nagy hang vagy nagy hőmérséklet mellett :S
9/15 A kérdező kommentje:
Lemértem teljes kihasználtság mellett 5 perc után 75 fokos volt.
2013. febr. 1. 23:43
10/15 anonim válasza:
Tudom mindjárt jönnek hogy óh volt már nekik magasabban is, de 75 fok ku va kegyetlen sok... elhiheted... terhelés alatt sem megy 100% on a venti?? én tudom hogy hangos, ezzel nincs mit tenni, max vehetsz rá egy másik hütést, nem drága... nekem 60 fok felett a 6600GT már texturahibát mutatott.. a GT440 es még nem ment 60 felé, gyári hütés, és egész jól megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!