Ezen a gépen valós, hogy akadoznak a játékok?
GTX 560 2GB
intel core i5-3350p @ 3.1Ghz
Kingmax 4 GB 1600Mhz dual-channel
DE viszont ide winyóm van sata átalakítóval! Lehet az lassítaná?
Rengeteg videóban látom, hogy AC3 maxon gtx 560-al meg egy gyengébb processzorral laggmentesen megy, nekem meg kb 30+ fps-el, ami látható lassulást szemléltet.. Akárcsak a Farcry3 Post fx : ultra - 30-40 fps , Post fx : low - 50+ fps..
Lehetséges, de 30+ fps nem tudom, hogy számít laggnak, bár lehet sas szemed van. :D
A vga és pár játéknál a 4 gb ram is visszafoghatja az fpsek számát.
azért azt érdemes megemlíteni, hogy ha van 10 beállítás, mindegyik 3 fokozattal, mondjuk L-M-H, akkor ez még innentől sem matek, van, ami számításigényesebb, meg ami nem, van, ami a vga-t terheli le, van, ami a procit, meg még a vga-n belül is lehetne bontogatni
mindig a "bottlenecket" keresd, és lazíts a pórázon :)
Nem savas, sas :D
Nem értem, elvileg az átlag ember 25-30 fps fölött már videónak látja a képsorozatot és nem látja a különbséget pl.: 35 és 100 fps között.
"Akkor szerintem nekem olyan szemem van mint a legdruvább cybergenetikus sasnak bakker"
hát ezen jót röhögtem kár hogy nem lehet pontozni :D
"Nem értem, elvileg az átlag ember 25-30 fps fölött már videónak látja a képsorozatot és nem látja a különbséget pl.: 35 és 100 fps között."
hááát nem egészen, most nem írom le újra, utolsó válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!