Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Átvertek a videókártyával?

Átvertek a videókártyával?

Figyelt kérdés
Vettem egy videókártyát használtan, először jó is volt,de aztán 6 nap után játszottam vele és egyszer csak kiugrott játék közbe és azóta nem tudom rendesen használni! működik de bekapcsolásnál ilyen elmosódott egy kicsit a kép meg össze vissza írja ki a betűket bekapcsol utánna meg ilyen kis csíkok vannak benne! mi lehet a baja? javítható? szétszedtem a kártyát és ilyen kenőcs szerű valamivel be van kenve néhány helyen meg arra rá van téve ilyen géz darabok vagy nemtudom mi! annak olyannak kell lenni vagy már hozzá lett nyúlva?

2013. jan. 30. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ja, hát a g80 szeret elromlani, az sütött kártya volt szerintem, te is annyit tudsz tenni hogy megsütöd, reball nem éri meg.

[link]

2013. jan. 30. 20:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Az a kenőcs valószínűleg a hűtőpaszta volt, arra szükség van (a GPU és a hűtőborda között). A gézszerű cucc nem tudom mi lehet. A másik meg, ha vállalt is garanciát, azt már fújhatod, mert szétszedted a kártyát, úgyhogy simán azt mondhatja, hogy te k*rtad el a szétszedéssel. Elbúcsúzhatsz a pénzedtől..
2013. jan. 30. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Most mondanám hogy nyírd ki/verd meg/veresd meg/lődd le a kutyáját/jelentsd fel/pereld/fenyegesd/könyörögj de szerintem semmi értelme.
2013. jan. 30. 20:11
 14/19 A kérdező kommentje:
G92-es ez! ilyen: [link]
2013. jan. 30. 20:17
 15/19 A kérdező kommentje:
hát annak persze hogy nincs értelme nem is áll szándékomban feljelenteni meg ilyesmi az nem az én világom! csak direkt rákérdeztem hogy ne legyen vele probléma aztmondta nemlesz erre 6 nap után megadja magát már mikor kibontottam akkor láttam hogy nincs ez olyan jó állapotba mert az volt írva hogy kiválló állapotba dehát néhány helyen ilyen rozsdafoltok is vannak rajta akkor már olyan jó állapotba nem lehet!
2013. jan. 30. 20:21
 16/19 A kérdező kommentje:
lehet hogy már ez is evvel a megsütős módszerrel hozta helyre és úgy adta el azért halt meg ilyen hamar :S
2013. jan. 30. 20:29
 17/19 JuhászDork ***** válasza:

Ez van. Ez mindig benne van a pakliban ha az ember papíros garancia nélkül vesz hardvereket.

én nemrég vettem egy hd 6870-et 29K-ért gari nélkül,már 2 hónapja megvan semmi baja.SZERENCSÉRE!

de aki nem kockáztat nem is nyer. énis csak reménykedem hogy még 1-2 évig kibírja,aztán úgyis cserélni kell...

2013. jan. 30. 20:32
 18/19 A kérdező kommentje:
hát ebből az a tanúlság hogy újjonan kell venni vagy nagyon megnézni hogy kitől veszi az ember! csak hát ígyis kevés pénzem van nekem ez most nagy probléma! mert pénzt kiadtam a gépet meg továbbra se tudom használni most gyűjthetem a másik kártyáta a pénzt addig meg nem lehet használni nagyon fasza!
2013. jan. 30. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Dühítő lehet,elhiszem :(
2013. jan. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!