Átvertek a videókártyával?
Figyelt kérdés
Vettem egy videókártyát használtan, először jó is volt,de aztán 6 nap után játszottam vele és egyszer csak kiugrott játék közbe és azóta nem tudom rendesen használni! működik de bekapcsolásnál ilyen elmosódott egy kicsit a kép meg össze vissza írja ki a betűket bekapcsol utánna meg ilyen kis csíkok vannak benne! mi lehet a baja? javítható? szétszedtem a kártyát és ilyen kenőcs szerű valamivel be van kenve néhány helyen meg arra rá van téve ilyen géz darabok vagy nemtudom mi! annak olyannak kell lenni vagy már hozzá lett nyúlva?2013. jan. 30. 19:49
3/19 anonim válasza:
Biztos hozzá lett nyúlva, de átvetted, használtad is 6 napot, szóval nem lehet az illetőt felelősségre vonni. Te hibád volt, sajnos.
4/19 A kérdező kommentje:
játszottam és játék közbe megfagyott és elmosódott a kép! újraindítottam és azóta ilyen amit leírtam!
2013. jan. 30. 19:52
5/19 A kérdező kommentje:
1 hét garanciát írt rá egyébként az illető! úgyhogy az pont belefér a 6 napba de írtam neki először visszaírt de azóta nem reagál semmit!
2013. jan. 30. 19:54
7/19 anonim válasza:
Nem is fog, én sem cserélném ki.
Bármikor elromolhat egy kártya, lehet hogy a tápod, stb ölte meg.
De most ez, hogy ide jössz panaszkodni, nem írsz le semmi alkatrészt, kb. olyan, mintha mondanám egy autószerelőnek:
nem indul a 6 napos kocsim mit csináljak
8/19 A kérdező kommentje:
geforce 8800 GT
7500 akkor ezek szerint kidobtam a pénzt az ablakon :S
2013. jan. 30. 20:02
9/19 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem panaszkodni jöttem ide csak kérdezem hogy mi lehet a probléma mert annyira nem értek hozzá!
2013. jan. 30. 20:06
10/19 A kérdező kommentje:
működik egyébként csak be van csíkozva a kép most is az a kárgya van a gépbe!
hát mond hogy mit írjak le mondom hogy annyira nem értek hozzá azért kérdem!
2013. jan. 30. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!