Milyen Laptopot ajánlanátok 300e Ft-ig (de nem baj ha kevesebb) játékra?
Figyelt kérdés
Linket légyszíves küldjetek!2013. jan. 30. 09:45
1/10 anonim válasza:
Mivel szeretnél játszani? Milyen típusú játékokkal? Miért pont laptop?
2/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem folyton játszani akarok, csak ha megjön a kedvem valami új játékhoz akkor néha tudjak vele játszani is.. Legfőképp a hordozhatóság miatt.
2013. jan. 30. 10:01
3/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem MSI GE60-at (GT jobban tetszik csak azt nem találtam ebben az árban de ha van akkor annak nagyon örülnék.), Lenovo Y580-at. Ezekről véleménye valakinek??
2013. jan. 30. 10:34
5/10 A kérdező kommentje:
nvidia gt 650 sli ben jobb mint egy gtx660??:S:D
2013. jan. 30. 11:50
6/10 A kérdező kommentje:
Olvasgattam és az y500 télleg e legjobb választás most..:)
2013. jan. 30. 12:19
7/10 anonim válasza:
erösebb jóval énis 2 hete vettem és kész élmény használni 289e az i5 ös változat ;)
8/10 anonim válasza:
A legfontosabb hogy sok legyen rá a garancia arra figyelj a nagy videó chipes géepk sokkal könyebben válnak a tulmelegedés (BGAhiba) áldozatává. Ezért ne csak a teljesítményt és ár viszonyát figyeld hanem minden képpen mennyi és milyen garnciális szolgátatása van a gépnek (magyarszerviz, külfödi ami ugye nem rövidíti meg a szervizelési folyamatot).
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van időm még olvasgatni mert márciusban akarok venni. Nem tudjátok h esetleg addig valami új tipus jön-e ki?? Vagy érdemes valamire várni?
2013. jan. 31. 18:01
10/10 anonim válasza:
nemtudok róla hogy jönne valami,az y500-assal a hűtésre nincs gond nagyon jól megcsinálták de egy pár ezres hűtőpad nem árt alá ha ölben használod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!