Megbízható, csendes, tartós laptopot szeretnék venni, milyet ajánlanátok?
max 150.000 HUF-ot gondoltam érte adni. nagy teljesítmény nem szükséges nekem, most egy 2.4 GHz-es Pentium 4 gépem van, és megfelelő szinte mindenre, csak éppen nem mobil.
Jó lenne ha tartós is lenne, azaz nem kellene 5 év múlva újat venni, vagy ilyen-olyan alkatrészeket, ventillátorokat, billentyűzetet 2 havonta cserélni. Lehetőleg csendes működésű legyen, alacsony fogyasztású, megbízhatóan működjön, mert se pénzem, se lehetőségem vidéken javíttatni.
Alapvető feladatokra használnám, netezés, csetelés, videózás, HD videókat nemigen szoktam nézni max 720p, zenehallgatás, stb, játszani nem szoktam, főleg nem 3D játékokat. Operációs rendszerként Arch Linux-ot használok, Windows nem nagyon szükséges nekem. Nos, milyen fajtát, márkát tudnátok nekem javasolni?
PROCESSZOR: AMD A6-3420M 1.50GHz
MEMÓRIA MÉRET: 16GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD7480
MEREVLEMEZ (HDD): 500 GB
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Linux
WLAN (WIFI): Igen
VEZETÉKES HÁLÓZAT: 10/100/1000MBps /Gigabit/
BLUETOOTH: Nem
USB PORT: 2 db
USB PORT (3.0): 1 db
eSATA: Nem
FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
HDMI: Igen
MINI HDMI: Nem
MICRO HDMI: Nem
DISPLAYPORT: Nem
MINI DISPLAYPORT: Nem
LOKALIZÁCIÓ: Magyar
SÚLY: 2,59 kg
124.798Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!