Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A merevlemez javítás mert áll...

A merevlemez javítás mert áll meg?

Figyelt kérdés

A D: meghajtóra nem tudok telepíteni semmit és másolni se. ezt írja ki:

"I/O eszközhiba miatt a kérést nem lehet végre hajtani."

Azt írták hogy a parancssorba be írt "chkdsk D: /f" parancs kijavítja a hibát. én ezt meg is tettem és újra inditotam a gépet. és ugye ki írja hogy "Scaning and repairing drive (D:) 41% complete." és itt megállt. 41% nál egy óra várakozás útán se megy tovább. probáltam másodjára is és akkor is megáll 41% nál.

tudtok valami ötletet? vagy valami más megoldás a hiba kijavítására?

2013. jan. 29. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
op. rendszered?
2013. jan. 29. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Windows 8
2013. jan. 29. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg winyó csere...
2013. jan. 29. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
HDD valszeg rossz. De HDD csere után tegyél fel valami épkézláb rendszert is, a win8 egy vicc.
2013. jan. 29. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Na, a win8-at pont nem ismerem, de az f kapcsoló már win7 alatt sem funkcionált, a p kapcsoló volt helyette.

Próbáld meg így, hátha végigfut.

chkdsk D: /p

Mivel megkisérli a lemezen talált kötethibák javítását, így egy-egy helyen elég sokáig elszöszölhet.

2013. jan. 29. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!