Fúróferkó kérdése:
Szokás LCD monitort javíttatni?
Figyelt kérdés
Samsung LCD monitor kijelzőjén egy világos fátyolszerű fény van csak,valami vonalak is látszanak,de nem működik.
Egy VGA bemenetes Tv-t rádugtam,működik a sz.gép.
Egyértelműen a monitorral van valami hiba.Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől javítank-e ,ha igen érdemes-e? Mi a szokás ilyenkor.kuka?
2013. jan. 29. 15:09
1/3 anonim válasza:
attól függ... mennyi idős... van e még rajta garancia... esetleg megmutathatod egy szakembernek és megkérdezed h érdemes e vagy nem vagy hogy mennyibe kerülne a javítása... ha esetleg nem régi a monitor 1-2 éves de már nincs rajta garancia és legalább a felébe kerülne a javítás mint ha vennél egy ujat akkor én személy szerint ujat vennék... enyém 30 ezer volt ASUS VH192D LCD monitor akkor én max 16 ezer forintig vállalnám be... ( 2 éves monitor )
2/3 A kérdező kommentje:
2005 májusban lett beüzemelve a monitor.
( azt a.. de gyorsan elment 8 év!)
Ma délután egy TV szerelőnél érdeklődtem,szokás-e javítani.azt mondta igen 3-4 ezerből megáll a javítás.Abban bíztam,hogy hátha valaki gyakorlati szakember is olvassa kérdésemet.Most egy LCD TV is megteszi monitorként.
Így is köszönöm a választ.
2013. jan. 29. 20:01
3/3 anonim válasza:
hát ha 3-4 ezerből megcsinálja akkor még akkor is megéri ha csak 1 - 1.5 évig viszi... szeritem... mert nem mindegy hogy 3-4 ezer vagy 30-40 ezer...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!