Számítógép kikapcsolása után a monitort is ki kell kapcsolni a saját kapcsolójával? Vagy elég ha csak a gépet kapcsolom ki? A használati útmutatóban azt írják, hogy a monitort is, de én nem mindig szoktam
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 22:34
1/9 anonim válasza:
Nem kell, de nyilván feleslegesen üzemel olyankor, tehát érdemes. Én mindig kikapcsolom, ebből baj nem lehet.
2/9 anonim válasza:
Nem szükséges ugyan is ha nem kap videó jelet akkor csak készenléti üzembe dolgozik tehát akár a Tv k amikor távkapcsal kikapcsolod .
De a kérdés az hogy mikori ??
3/9 A kérdező kommentje:
Nem új, 7 éves gépről és monitorról van szó.
De inkább akkor kikapcsolom a monitort is, az a biztos.
2013. jan. 28. 22:40
4/9 A kérdező kommentje:
és legalább kevesebb áram fogy :)
2013. jan. 28. 22:41
5/9 anonim válasza:
Azért ebbe ne legyél biztos :) Ha még régi képcsöves, akkor a ki-be kapcsolgatás elég energiapazarló, másrészt jóval megrövidíted a monitor életét, mint a folyamatos üzem esetén.
6/9 anonim válasza:
Javaslom vegyél egy kapcsolós elosztót.
Dugj bele mindent (monitort, hangszórókat, modemet, routert, stb.), így mikor este lekapcsolod a számítógépet, az elosztóval le tudsz kapcsolni mindent.
7/9 A kérdező kommentje:
LCD monitor, de nem új
Nem tudom, hogy teszek jobbat. Mert lehet hogy ha kapcsolgatom, az rosszabb
2013. jan. 28. 22:49
8/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz az LCD monitorodnak, ha kapcsolgatod. Nyugodtan kapcsold le, ha nem használod.
9/9 anonim válasza:
Ha LCD és a üzem jelző ledje szint vált pl: zöldből sárgára
és a kép teljesen fekete lesz akkor NEM szükséges kikapcsolni
Mert akkor csak a készenléti üzemi áramkör müködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!