Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indulgat újra a gép?

Miért indulgat újra a gép?

Figyelt kérdés
Random gondol egyet és újraindul. Először arra gondoltam, a proci szenved, de megnéztem, kipucoltam. 45 fokos, ami ha jól tudom, normál. Letiltottam pl Nod-ot, hogy ne kotorásszon folyamatosan a rendszerfájlok között (rossz verzió vagy nem tudom), kikapcsoltam egy csomó automatikusan induló cuccot - bár így se volt sok, mert azt utálom -, de nincs több ötletem. (Ha csökkentett módban indítom, nem csinálja. Mi a különbség a standard és a csökkentett mód között? Mit tilt le a csökkentett mód, ami újraindulást okozhat?)

2013. jan. 28. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet vírus is.Milyen tápod van egyébként?
2013. jan. 28. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván a Nodod valami netről leszedett hamis kódos, ezek egy idő után nem frissülnek. És akkor bejuthat akármilyen vírus a gépedre.

De lehet ez hardveres hiba. [link]

2013. jan. 28. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Táp, memória, alaplap, merevlemez. Bármelyik lehet hibás, le kell tesztelni. A linkben minden benne van.
2013. jan. 28. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ram hiba :) ha csökkentett modba nem csinálja !!
2013. jan. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!