Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől indulgat újra a gép?

Mitől indulgat újra a gép?

Figyelt kérdés
Random gondol egyet és újraindul. Először arra gondoltam, a proci szenved, de megnéztem, kipucoltam. 45 fokos, ami ha jól tudom, normál. Letiltottam pl Nod-ot, hogy ne kotorásszon folyamatosan a rendszerfájlok között (rossz verzió vagy nem tudom), kikapcsoltam egy csomó automatikusan induló cuccot - bár így se volt sok, mert azt utálom -, de nincs több ötletem.

2013. jan. 19. 20:21
 1/6 Osynho ***** válasza:
Táp. Milyened van?
2013. jan. 19. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy 400-as FSP, ami ehhez elég kell legyen, mert régi gép, 6 éves.
2013. jan. 19. 20:30
 3/6 Osynho ***** válasza:
Hát az valóban jó táp, viszont az ördög nem alszik. :) Ha tudsz, kérj kölcsön egy másikat, próbára. Persze a szoftveres gondot se lehet kizárni. Dobd újra a win-t szerintem.
2013. jan. 19. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Az lesz, ezt tervezem régóta, épp ma szereztem meg a lemezeket, hogy tudjam kiírni a cuccaimat. (Utolsó adag DVD, mert jön új gép, új vinyó meg SSD meg minden) Nem lesz gazdaságos poén DVD írás közben újraindulgatni. Bár particionálva van, de most csak azért tegyem újra, hogy próbából, hátha szoftveres? :D Aztán ha nem, feleslegesen raktam újra. Áhh, dilemma.
2013. jan. 19. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Jaa, és semmi más gondja nincs, 1 perc alatt feláll a rendszer, meg amúgy is gyors, nem hiszem, hogy ez egy vírus lenne.
2013. jan. 19. 20:51
 6/6 Osynho ***** válasza:
Kölcsön vinyó, arra új rendszer próbára. Sőt, a másik hdd-re át is lehetne menteni a dolgokat, nem kell dvd-vel szarozni. :) Pár ezer ft egy használt laptop hdd, külső usb házban nagyon sokszor jól jön.
2013. jan. 19. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!