Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD A8-4500M vagy Intel Core...

AMD A8-4500M vagy Intel Core i5 2450M?

Figyelt kérdés
Sokfélét olvastam már róluk, hogy az AMD 4 fizikai maggal dolgozik, a grafikus teljesítménye jobb viszont a processzor teljesítménye kisebb, az i5 gyorsabb, pedig csak 2 fizikai magos és 4 szálon dolgozik, stb...Melyiket érdemesebb választani, ha laptopot keresek? Hozzáértők véleményét várnám :) főleg játékhoz illetve tervezőprogramokhoz, hd filmekhez kéne...

2013. jan. 28. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az i5 mellett van egy használható vga(nem hd3000) akkor azt, ha nincs akkor az A8, persze függ az ártól is és egyebektől, ma már általában nem a processzor a gyenge keresztmetszet, és a kétmagos i5 sem veri minden helyzetben a négymagos amd-t.
2013. jan. 28. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:
nem akarok semmiképp integrált videókártyásat, csak különállóval venném, nVidia GeForce 610M,AMD Radeon™ HD7670M, ezeket néztem, az nVidiához i5, a Radeon-hoz A8-as proci tartozik. Nem tudom, merjek-e AMD procisat venni, de sehol nem kapok egyértelmű választ. Egyébként 150-170 ezer között nézelődöm
2013. jan. 28. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

A gt610 játékok alatti teljesítménye eléggé elmarad a 7670M-től(ahogy néztem gt610 fele annyi fps-t produkál hasonló beállítások mellett) tehát ebből a szempontból amd, HD film lényegében mindegy-bármelyik megbirkózik vele könnyedén, ha a tervezőprogram képes kihasználni a 4 processzormagot akkor ott se lesz lemaradás i5-höz képest/sőt/, de ha nem akkor sincs nagy baj.

Esetleg ha van lehetőséged próbálj ki hasonló specifikációjú gépeket az általad használt programokkal/játékokkal nehogy csalódás érjen vásárlás után.

2013. jan. 28. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, mindenképp tesztelgetek majd ilyen gépeket :)
2013. jan. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!