Melyik procit vegyem? (FX 8350 vs Core i5-3570K)
Most jelenleg, fx 8120-am van sabertooth r2 lappal.Teszteket néztem(PH-s), játékoknál köröket ver fps-be a 3570k.
Csak nem tudom, az i5-nek mennyi a vga/igp-je.Vagyis milyen hd 3000-es, 4000-es?
És kiváltana egy 8600gt-t?(volt régebben jobb vga-m, csak kellett a mani)
Az is a dilemám, hogy a K jelzésű procik szorzózármentesek ugyan, de nem támogatja a többszálúságot.A sima K nélküli meg elvileg igen(támogatja)? Most igazam van?
Vagy esetleg egy i7 helyette 70-80 közötti árban, még lehet belefér.
Vagy 2011-es foglalattal jobb? [link]
Kicsit nehéz lesz átnézni, de hátha tudtok segíteni.Egyébként semennyire nem vagyok otthon intel terén a dual core-os korszak óta.
Játékra is kellene meg ritkábban videó konvertálásra stb.
Főleg neten játszok autós szimekkel(f1 2012, race07 stb)
Gondolom neten sokat számít a nagyobb fps szám.
Nem a, nem K procik a virtualizációt támogatják vagyis a K procik ezt nem támogatják ez nem a száltechnológia hanem hardvervirtualizáció
HT szálakat i3 támogatja meg i7
.
Ivy Bridge i7 3770 jobb mint LGA2011 es 4magos, mármint jobban megéri modernebb is és nincs igazi tejesoitmény különbség
.
HD4000 van i5 3570K ban de csak ebben meg 3570 ben HD2500 van
ma még HD4000 a legerösebb intel IGP ami persze gyenge elégé de hát valamikre használható (nem játékok miat csinálták)
* de csak ebben meg = már 3570 ben hd2500 van
.
meg után azt akartam,irni hogy i7 3770 és K ban is HD 4000 van na meg i3 3225 ben de az most lényegtelen mert te nem ikyen gyenge procit keresel
Úgy látom már van egy elég komoly 990FX-s lapod, akkor én a helyedben FX8350-et vennék bele.
Így nem kell lapot is cserélni.
De ezeknek úgy lenne értelme ha később vennél mellé egy erős VGA-t is, mert ha jól értem most csak egy 8600GT-d van.
Órajelek alapján nem tudsz összehasonlítani két teljesen más architektúrát. Az FX-et eleve magas órajelre tervezték.
Kevés szálon az i5 a jobb, de sok szálon van ahol az i7 szintjén van az FX, vagy kicsivel fölötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!