Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik procit vegyem? (FX...

Melyik procit vegyem? (FX 8350 vs Core i5-3570K)

Figyelt kérdés

Most jelenleg, fx 8120-am van sabertooth r2 lappal.Teszteket néztem(PH-s), játékoknál köröket ver fps-be a 3570k.

[link]

[link]

Csak nem tudom, az i5-nek mennyi a vga/igp-je.Vagyis milyen hd 3000-es, 4000-es?

És kiváltana egy 8600gt-t?(volt régebben jobb vga-m, csak kellett a mani)

Az is a dilemám, hogy a K jelzésű procik szorzózármentesek ugyan, de nem támogatja a többszálúságot.A sima K nélküli meg elvileg igen(támogatja)? Most igazam van?

Vagy esetleg egy i7 helyette 70-80 közötti árban, még lehet belefér.

[link]

[link]

[link]

Vagy 2011-es foglalattal jobb? [link]

Kicsit nehéz lesz átnézni, de hátha tudtok segíteni.Egyébként semennyire nem vagyok otthon intel terén a dual core-os korszak óta.

Játékra is kellene meg ritkábban videó konvertálásra stb.

Főleg neten játszok autós szimekkel(f1 2012, race07 stb)

Gondolom neten sokat számít a nagyobb fps szám.

2013. jan. 28. 07:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nem nagyon használom ki a többszálúságot.Szerintem i5 lesz kell az fps a netes játékok miatt, i7 helyett meg valami vga.Azért is cserélem mert a freezer 13-as hűtőm nem jó tuningra, mivel az i5 77wattot eszik nem pedig 125+öt jobban le tudom majd hűteni ha tuningolom is.Igaz videa szerkesztéshez is vettem az fx-et, de ritkán szerkesztek.De gyakrabban játszok, meg lehet említettem valami bibi van a lappal, oszt elég volt belőle.
2013. jan. 28. 15:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam gépet 10 évre tervezni, de ezt lehetetlen előre megmondani. Jó ha 5-6-ra tudok tervezni. Ennyit bírt ki a 6000+x2-esm, igaz itt az alaplap (m2n-e) halt be.
2013. jan. 28. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Azért az Ivy is szépen tud melegedni ha húzod.

Játékra meg a VGA a legfontosabb, abból vegyél akkor jót.

10 év? Annyira lehetetlen gépet venni ha játszani is akarsz.

Főleg most, az APU-k hajnalán.

2013. jan. 28. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:

Az i5 is igen erős proci. Ha hiszed ha nem i5 2400 is veri némely FX et is. Nekem pl 2400 van és az ithoni testekben össze hasonlitva a neten találtakkal már 5-10% ban jobb eredmények vannak itthon :-)

Persze keveset fogyasztanak az intelet, sok helyen gyorsabbak.

Volt AMD-m semmi bajom nem volt vele. Jo az teljes mértékig. De ki próbáltam egy intelt és mradtam annál.

Vannak korlátok itt is meg ott is.

2013. jan. 29. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy intel inetel celeron 2,4 ghz procim van AMD pártivagyok légyszi kuld el nekem a procid az 5-6évig nálam mindent elvisz 8magal haintelt veszel adhatod az alplapod is.
2013. febr. 3. 15:37
 16/16 Getta_grip válasza:
Én is ugyanebben a dilemmában vagyok, mármint a két processzor közt kéne választanom. És már kezdek megőrülni tőle :D Azt hiszem én is az intel felé hajlok inkább, most is intelem van core2 duo E8400 as és nagyon meg voltam vele elégedve eddig. De volt AMD-m is és az is jó volt :D
2014. márc. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!