Melyik procit vegyem? (FX 8350 vs Core i5-3570K)
Most jelenleg, fx 8120-am van sabertooth r2 lappal.Teszteket néztem(PH-s), játékoknál köröket ver fps-be a 3570k.
Csak nem tudom, az i5-nek mennyi a vga/igp-je.Vagyis milyen hd 3000-es, 4000-es?
És kiváltana egy 8600gt-t?(volt régebben jobb vga-m, csak kellett a mani)
Az is a dilemám, hogy a K jelzésű procik szorzózármentesek ugyan, de nem támogatja a többszálúságot.A sima K nélküli meg elvileg igen(támogatja)? Most igazam van?
Vagy esetleg egy i7 helyette 70-80 közötti árban, még lehet belefér.
Vagy 2011-es foglalattal jobb? [link]
Kicsit nehéz lesz átnézni, de hátha tudtok segíteni.Egyébként semennyire nem vagyok otthon intel terén a dual core-os korszak óta.
Játékra is kellene meg ritkábban videó konvertálásra stb.
Főleg neten játszok autós szimekkel(f1 2012, race07 stb)
Gondolom neten sokat számít a nagyobb fps szám.
Azért az Ivy is szépen tud melegedni ha húzod.
Játékra meg a VGA a legfontosabb, abból vegyél akkor jót.
10 év? Annyira lehetetlen gépet venni ha játszani is akarsz.
Főleg most, az APU-k hajnalán.
Az i5 is igen erős proci. Ha hiszed ha nem i5 2400 is veri némely FX et is. Nekem pl 2400 van és az ithoni testekben össze hasonlitva a neten találtakkal már 5-10% ban jobb eredmények vannak itthon :-)
Persze keveset fogyasztanak az intelet, sok helyen gyorsabbak.
Volt AMD-m semmi bajom nem volt vele. Jo az teljes mértékig. De ki próbáltam egy intelt és mradtam annál.
Vannak korlátok itt is meg ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!