Wartew kérdése:
Asrock alive Nf6g Vsta alaplap ddr2 memória?
Figyelt kérdés
hello. a fent említett alaplapomba vettem egy 2gb 800 Mhz ddr2 ramot. az alaplap hivatalos leírása szerint támogatja a 800 mhz-et, legalábbis ahogy én értelmezem, de mégis csak 400 mhzig lehet a biosban állítani ennél feljebb nem lehet tehát akkor most így fut 400 mhz-en. nem értem miért? mi a gond illetve a megoldás?2013. jan. 28. 10:06
1/2 anonim válasza:
Igen az alaplap valószínűleg a valós órajelet írja, mivel a DDR-800 azt jelenti, hogy a chip valós órajele 400MHz, míg a hatásos órajel 800MHz. Sokszor szokott ez "probléma" lenni, mert az egyik BIOS a DDR órajeleket adja meg, a másik a valósat.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. jan. 28. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!