Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El lehet rontani úgy egy...

El lehet rontani úgy egy alaplapot, ha véletlenül fordítva próbálunk beletenni egy DDR3-as RAM-ot?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:

A nútozás miatt nem lehet fordítva betenni.

Persze mindent el lehet rontani, főleg ha barbár módon megpróbálod beleerőltetni.

2013. jan. 27. 11:45
 2/10 Komplikato ***** válasza:

1-es annyi ezresem lenne ahányszor sikerült okos embereknek fordítva betenni és meég be is kapcsolni, tök mindegy DDR1, DDR2, DDR3. :(

Ha nem kapcsolják be nagy baja nem lesz ha nem zúzták szét a slotot. De ha valaki olyan sötét, hogy nem áramtalanított gépet szerel, eleve nagy szikrázás lesz az eredmény, meg némi döglött ram és slot ...

2013. jan. 27. 11:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát,úgy néz ki,hogy nagy ügysen sikerült beletennem egy memóriát fotdítva.Látszik a sloton,hogy egy láb totál elment a helyéről.A többi foglalat működik,viszont az az egy nem.Be se kapcsol a gép.

Hétfőn viszem gariztatni. :D

De ugye nem fogják tudni,hogy én rontottam el?Szerintem nincs ahogy rájöjjenek.Vagyis remélem.Monduk szerintem attól,hogy megpróbáltam beletenni fordítvaattól még nem tudom,hogy hogy tudott elhajoni egyetlen egy lábacska a többi sok közül.

Szerintetek ki fogják cserélni a lapot?Nagyon remélem,hogy igen. :)

2013. jan. 27. 11:56
 4/10 A kérdező kommentje:

"Be se kapcsol a gép."

Csak azzal a slottal,amit sikerült elrontani.A többivel működik.

2013. jan. 27. 11:59
 5/10 anti paladin ***** válasza:
Ez nem tartozik a garancia feltételeibe de mákod még lehet bár kicsi a valószínűsége.
2013. jan. 27. 12:13
 6/10 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nem megy,akkor azt kötelesek megcsinálni,vagy inkább cserélni.Nincs ahogy bizonyítsák,hogy én rontottam el.
2013. jan. 27. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
ja nincs bizonyíték persze.. inkább menj legózni. és bocs az offért
2013. jan. 27. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Kérdező:

99% hogy nem fogják cserélni, és meg is érdemled.

Hogy a fenébe bírod úgy belerakni? Sosem értettem.

Nem, fizikai sérülés esetén nem kötelességük kicserélni.

Tanulópénz.

2013. jan. 27. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:

"De ha egyszer nem megy,akkor azt kötelesek megcsinálni,vagy inkább cserélni.Nincs ahogy bizonyítsák,hogy én rontottam el."

Nem kell különösebben bizonygatni, visszaírnak hogy mechanikus sérülés, ezért nem cserélik.

Mondjuk túl sok ész pedig nem kell egy RAM behelyezéséhez, hihetetlen hogy egyeseknek ez sem megy. :D

2013. jan. 27. 12:38
 10/10 A kérdező kommentje:

"99% hogy nem fogják cserélni, és meg is érdemled."

Hát,akkor én most beleesten abba az 1%-ba,mert kicserélték egy tiszta új lapra.Kerek egy hét alatt elintézték.Ma jött meg.

2013. febr. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!