Geforce 8600 gts- től lefagy a gépem, ezután a BIOS-nal is már fehér pötty vagy zöld csíkok vagy kockás lesz, ezután a gép indításakor lefagy a windows töltéskor?
Van ugy hogy 1 -2 órát is kibírt de volt olyan hogy 10 perc múlva már befagyott. (másik videokártyával semmi gond)
Direkt néztem a hőfokját és 60 C foknál adta föl tegnap a gép. Ma ment 70 C fokon is de 10 percre rá le is fagyott.
A fő kérdésem az lenne hogy a melegedés miatt csinálja vagy csak kezd döglődni a videókártyám?
:( (kár érte)
Amugy az a vicc hogy nem is játszok nagy teljesítményű játékkal csak neteztem vele és videót néztem még
Passzív a hűtése? Mert ha igen tegyél rá 8- vagy inkább 12cmes ventit.nekem 8600 gt-m van ami haldokló széria.Mégis 6 éve bírja, mert elejétől fogva raktam rá hűtő ventit.Mert furán, bambán :) lestem az aida/everest programban, hogy 75 fokos a gpu.Mondom ez nem normális.
Ilyen ez a széria, a hűtése alul méretezett.
Ha van tapasztalatod egy kicsi elektronika terén akkor szedd szét a hűtését és rakja rá pasztát.Mert ha régi az is megszárad, meg köt mint a beton, utána nem jól vezeti a hőt. Én az enyémnél is megcsináltam.Próba szerencse, pár szász forint a hűtő paszta.
Neked milyen márkájú van?(gigabyte,asus,msi stb.)
Igen passzív a hűtése
Gigabyte a hűtése
(A márka gigabyte) D
Én 6 éve vettem (újonnan)eddig nem volt baja csak most jött ki a kínja. Én is gondoltam hogy leveszem a hűtőbordát. Amugy ha megy, a kezem szinte nem állja a meleget a hűtőbordánál.
Le akartam, de jó rávolt tapadva, ezért rátettem egy 12 cm-es hűtőt (gyorskötözővel :)) és így 47 fokot mutat a GPU. Jelenleg is ez van benne várom hogy történik e valami vele!
Remélem nem szenvedett kárt az elmúlt 6 év miatt hogy nem volt ideális hűtése
Egyáltalán nem biztos, hogy szenvedett kárt.Ha ventivel nem csíkozik meg ilyenek akkor nincs baja.Tesómnak is ilyen volt elkezdett neki is csíkozni, de paszta+venti megoldotta.
Szépen takarítsd le a gpu felületét az odaragadt pasztától majd kenjél rá frisset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!