Ez megfeleő konfiguráció játékra, illetve szimulációk
írására?
Az a táp nem biztos hogy elég lesz.
Milyen márkájú és típusú a táp?
2013. jan. 26. 12:36
De különben játékra nem így venném.
Inkább FX-6100/6300 és HD7850/HD7870
2013. jan. 26. 12:38
3/10 A kérdező kommentje:
FSB group valami elég noname. A nvidiánál maradnék a CUDA használata miatt a 650 1152 mag-ot emulál a gépben
Legjobb lenne ha inkább írnál egy árat,hogy mennyit szánsz rá.
2013. jan. 26. 12:39
5/10 A kérdező kommentje:
Hát olyan 100-140 ezer forint körül. A grafikus kártya lenne a legfontosabb, hogy Nvidiás legyen, és azért a procija se legyen gyenge
"FSB group valami elég noname."
Az fsp az egyik legnagyobb és nagyon elismert, minőségi tápgyártó.
"A nvidiánál maradnék a CUDA használata miatt a 650 1152 mag-ot emulál a gépben"
Ezt hogy érted? Mi emulál mit? A 650ti-ben 768 stream processzor (cuda mag van).
2013. jan. 26. 13:31
7/10 A kérdező kommentje:
Jah elnézést. Az egyel nagyobb "testvérét" néztem a Wikipediáról...
Most komolyan mondod, hogy nem emulációval csinál több száz processzor magot egy ilyen videókártya? Mert ha igen megeszem a kalapom....
8/10 A kérdező kommentje:
A tápegységekhez meg nem értek, nem akartam le noname-ozni a tápot. Csak nem hallottam még róla. Valaki tudna ennyi pénzből egy jó gépet ajánlani?
"Most komolyan mondod, hogy nem emulációval csinál több száz processzor magot egy ilyen videókártya? Mert ha igen megeszem a kalapom...."
Én nem mondtam semmit, kérdeztem.
2013. jan. 26. 13:56
10/10 A kérdező kommentje:
A CUDA tudomásom szerint egy olyan rendszere az NVIDIA-ban, amivel egy folyamatot kártyától függően lehet több 100 szálra bontani. A GPU-k száma ugyanannyi marad, de valahogy úgy kell elképzelni mint egy AMD procit a Multi-Threading-ot, vagy intel-nél a Hyper-Threading-ot( inkább ehhez hasonló, mert ilyenkor a feladatkezelőben dubla annyi magot látunk mint ami ténylegesen van a gépben). A CUDA forráskódja meg lett nyitva. Így bárki tud alkalmazást írni, amiben lehet a grafikus kártyát programozni. Sok mindenre használható ennek a kártyának a teljesítménye 2450 Gigaflops( tehát 2,5 szerese a playstaion 3-énak) És a GDDR5-ös ramja 5 gigaherzes. Rendkívüli módon érdekelne, hogy ezt kihasználva mit jelent a gyakorlatban( játéknál), illetve videók konvertálásánál, illetve az aircrack-ng( saját wifi hálónál mennyi idő alatt végez vele)
Kapcsolódó kérdések: