Ha van egy intel celoron 3.3 ghz provim es egy Nvidia 3.3 procesor van kulombseg?
"tat vigyej mindegy h mijen marka engem ez most nm erdekel me nm akarok venni csk meg akartam kerdezni h mert van az hogy pl azt mondjak h az intel celeron job mint a nvidia mert ugyan ojan erosegu"
39 szót írtál le,ebből 10 kapásból rossz,de az ékezet mentességet és a rövidítéseket nem számoltam bele.
Van még azért mit tanulni hidd el.
"Szerintem te nm tudsz szamolni es en nm hiszem h te ojan tokeletesen irsz aze te is szoktla hibazni.Hibazni emberi dolog vagy te nm erzed maga annak?Jah es bocs ot az elejen roszulirtam a nem-et me te a roviditest is hibanak veszed.:P"
Hmmm....
-Nem helyett mindig 'nm'
-'ojan' helyett 'olyan'
-'azé' helyett azért
-'szoktlá' helyett szoktál
-'maga' helyett magad
-'ot' helyett ott
-'rosszulírtam' helyett rosszul írtam
-'me' helyett mert
Nem megy ez neked, hidd el.
Felfogtad azzal 3 bites agyaddal hogy nem az ékezettel van a gond hanem a helyesírással,vesszők,tagolás hiányával?
Tökéletes példája lennél az értelmező szótárban,a 'kretén' szóra.
Nem tudsz megírni egy választ anélkül hogy ne legyen benne egy fatális helyesírási hiba.
Ha nem magyar vagy,akkor mondjad,abban az esetben megértem hogy nem megy úgy, mint az anyanyelved,de minden más esetben pedig keresd fel az általános iskolás tanító nénidet,és mond meg neki hogy váltson pályát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!