Hogyan tudom visszaállítani a processzor órajelét?
Gyárilag van overclockolva a laptopomba a proci,i5 2450M 2.50 ghz de van,hogy 3.00 ghz-en is dolgozik ami nem lenne gond,de borzasztóan melegszik.alap járaton így is 60 fok körül van.Új a cucc szóval hűtő meg stb nem poros,amúgy meg HP pavilion G6.Úgy olvastam,hogy a Hp-k melegednek rendesen,de nem gondoltam volna,hogy terhelés alatt átlépi még a 90 fokot is.alapjáraton is 60 felett van.BIOS-ban nem tudom állítani,nem találtam ilyen opciót.
Az Everest ezt mutatja: [link]
Kéne alá tennem egy minőségi hűtőt?Az segítene?Mit tanácsoltok?
Pedig BIOS ban kel legyen erre opció hogy kikapcsold Turbo módot...
szóval át kell nézegetni
.
talán tegyél fel képeket a BIOS ról és akkor megmondjuk mit állíts át
Mit irtam BIOS ban kel legyen erre opció valahol, minden ilyen technológiás alaplapnak támogatnia kel enek ki és be kapcsolását
de hát mindegy ha nem megoldható BIOS képet feltened
.
birni birja a proci de attól még nem így kéne járnia
.
ha viszont HD3000 el együt használod?
vagyis nincs külön dedikált videokártya?
mert akor nem is magas annyira csak alapjáraton lehetne 40-50fok legalább
Eszembe jutott valami.
A gigabyt-nek van egy easy tune nevű programja, maivel szoftveresen meg lehet húzni a cuccost.
Valószín, igaz nem próbáltam, visszafele is tud. Azaz leveszi Neked az egészet.
Egy próbát megér. Ha van egy gigabytes alaplapi telepítő a környezetedben akkor azon elvileg van ilyen program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!