Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bele menne-e a laptopomba az...

Bele menne-e a laptopomba az alábbi processzor?

Figyelt kérdés
Van egy Dell Inspiron 5520 15R laptopom egy i5 3210M processzorral. Arra gondoltam, h vennék bele egy i7 3520M-et. Elvileg a tokozás stimmel, ugyanúgy 35W-os mind a 2, és a chipset is jó neki. Ha ezek stimmelnek, akkor biztos megeszi a laptopom a procit? Jó lenne tudni előre, mert csak úgy tudom megvenni, ha eladom az i5-öt és csak laptopom van, nem lenne jó gép nélkül maradni, ha esetleg nem jó neki az i7.

2013. jan. 24. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Laptopba tudtommal procit nem lehet cserélni
2013. jan. 24. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
De lehet. Nezd meg hogy lehet-e kapni a Dell-tol hasonlo laptopot azzal az i7 procival. Ha igen akkor 99% hogy menni fog.
2013. jan. 24. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Vissza minden elhamarkodottan válaszoltam úgyhogy tárgytalan amit írtam. Majd egy okosabb megmondja:)
2013. jan. 24. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
jah, csak gondolom leírom, hátha idetéved valaki, vettem bele egyet, és tökéletesen működik, minden probléma nélkül (nem is melegszik jobban, mint az i5, ami mondjuk Dell lévén nem csoda).
2013. márc. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!