Az fps-em a föld alatt, hogyan növelhetném? Hihetetlen.
Szóval a problémám,nem erős a gépem de többet kéne bírnia mint amit most. 1.6ghz proc , 1gb vid , 2gb ddr2 ram ,
(szóval elég sáznalom de pl a wow cata kiegjében elértem vele ultra grafon a 60-70 fps-t)
szóval fontolgatom a teljesen új gép vásárlását,de nem városi észjárású vagyok hogy ha valami nem megy akkor kidobjam és vegyek másikat.Szóval az nvidia vezérlőpultom és az everst által leírt gépem így néz ki:
------
------
a procim inteles az alaplapom gigabyte
mists of pandaria wow kiegben 20 fps full lowon, a counter strike sourceról nem is beszélek...A helyzet hogy eddig semmi probléma nem volt :D minden ment,de legalábbis az ilyen alap játékok aminek szinte gépigénye sincs futottak mint forest.tehát hangsúlyozom TUDOM HOGY GYENGE GÉP de azért szerintem egy wow kieget FULL LOW on csúsztatnia kéne,még fentebbin is....eddig xp volt fent a gépen, a win 7 et most raktam fel rá, tudom hülyeség volt de mondom egy próbát megér.. sőt még több lett win7 el az fps em :D.egy hétig várok ha nem kapok a megoldáshoz szükséges választ már szalado kis a boltba... de jó lenne nem kidobni megint 60 ezret,ezért írtam.egy átlag 60-70 fps nekem bőven megfelel.
SZ* AZ IDEG
most mondom hogy nem működik!
visszarakom igen, tudom hogy kevés neki de odaírtam "de mindent megpróbáltam már"
és nem tudom mennyiszer kell még hangsúlyozni hogy TUDOM HOGY S*R A GÉPEM..
de könyörgöm wowról meg sourceról van szó ami eddig ment most meg nem és kb a supermarioval egyenlő a gépigényük full lowon!...
továbbá megkérek midnenkit olyan kommentelgessen aki ért hozzá.
Szerintem a ram is kevés lesz win7 mellé, nekem pár hónapja volt egy nap erejéig 2giga 4 helyett és rettentően be tud lassulni pár netes ablak/progi után főleg ha még a játék is megy + ugye a win7 is eszi.
Szóval valóban, xp vissza és amíg nem cserélsz proci/alaplap kombót el kell felejteni win7et.
jaj ne a win 7 en lovagoljatok már azt csak ideiglenesen raktam fel had tudjam én hogy miért.
azt csak a képek miatt írtam h win 7 van fent, de természetesen a problémáim az xp-re vonatkoznak amit már újraraktam párszor.
de a lényeg hogy full lowon 20 fps azért kicsit kevés :) szar a ramom szar a procim vidim se a legjobb de ilyen beállítású gémeknek csúsznia kéne mint a síkló a vazelinban
Ha xp-n is előfordul akkor 2 dologra tudok gondolni.
Először is lehet így is egyszerűen valami kevés a gépeden, legegyszerűbb felrakni 1-2 progit ami méri a vga/cpu kihasználtságot miközben megy a játék alapjáraton és megnézni mi mennyire van leterhelve. Ha pl. látod, hogy a ram kihasználtság 100%-on van akkor az a kevés, ha látod, hogy a proci vagy vga 100%-on van akkor azok közül vmelyik kevés.
A másik pedig az lehet, hogy noha ez fura mivel újra raktad párszor a géped mostanság de lehet valami ami leterheli a gépet miközben nem kéne.
"szar a ramom szar a procim vidim se a legjobb de ilyen beállítású gémeknek csúsznia kéne mint a síkló a vazelinban"
Kicsit el vagy tévedve.A wow motorját is fejlesztik és ma már nem megy el egy olyan gépen amin még 3 éve elment.Illetve elindul csak az lesz az eredmény amit most látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!