Melyik a jobb processzor hűtés víz vagy ventilátor?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 21:51
1/18 anonim válasza:
VÍZ :D
de általában drágább is...
döntsd el h megérti-e ha pl tuningolsz akk igen de am elég egy sima léghűtő is :D
2/18 A kérdező kommentje:
max 20 ezerért milyen víz hűtést ajánlanál linkelj a iponról
2013. jan. 22. 22:02
3/18 Komplikato válasza:
20 ezerért te vicc kategóriás "vízhűtőnek látszó izét" kapsz. Most néztem előbb minőségi pumpát az magában több nem kevéssel. Egy normális vízhűtés a gépen kívüli nagy radiátorral rendelkezik és hűti a CPU-t, GPU-t, chipsetet, meg valamennyire a HDD-t is. Inkább kezdődik 60.000-nél és csillagos ég a határ. Ismertem valakit aki éveket és százezreket áldozott rá, de egy idő után már nem tud ott halkabbat csinálni mint jó léghűtéssel. Szerintem csak extrém tuningnál éri meg. Akkor is csak ha melóra használja valaki.
4/18 A kérdező kommentje:
Ezt mind tudom, de nekem csak processzorra kell, szóval tudnál linkelni?
2013. jan. 22. 22:16
5/18 A kérdező kommentje:
ja, és AM3+ alaplaphoz kellene
2013. jan. 22. 22:16
7/18 A kérdező kommentje:
Víz hűtést mondtam nem levegő hűtés-t...
2013. jan. 22. 22:40
8/18 anonim válasza:
Nesze:
De ez egy ratyi....
Tanulhatnál egy kis jómodort....
Ennél jobb a léghűtés, amit linkeltem
(Ha egyébként az első válaszban azt mondom hogy a léghűtés a jobb akkor meg most léghűtés kéne??)
9/18 A kérdező kommentje:
valamivel megsértettelek hogy jó módort kell tanulnom?
2013. jan. 22. 23:33
10/18 A kérdező kommentje:
ugyan miért jobb a levegő hűtés mint amit először linkeltél?
2013. jan. 22. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!