Van valami jó wifi routert 5000-ft allat?
Mit értesz jó alatt?
TP-Link 741ND, olcsó és jó. Mondjuk elég nagy szórásban van ára, van ahol 5 rugó felett van, van ahol meg 4 alatt. Ne múltinál vegyél ilyet, hanem normális számtech boltban! Sokkal olcsóbb és esetleg adják rá az 5 év garit is.
Blee 741ND? :O
T*köm kivan vele. Nagyon nem vagyok megelégedve vele, nem ajáánlom.
Miért mi a bajod vele???
Én ilyet használok lassan 3 éve és soha nem volt még semmi baja
Asszem nekem az újabb fajta 741 van, de nagyon nem szeretem.
Hibák: Ha átállítom a felhasználói felület, vagy minek a felh. nevét, jelszavát és megpróbálok belépni az újjal, akkor nem fogadja el, de nem csak az újat, még a régit se. Tuti, hogy nem írtam el, mert többször is megpróbáltam. Aztán itt ülök a szobámban, laptopon a sebesség f*sza 24Mbps, aztán egyszer csak fogja magát és lemegy 1Mbps-re, miközben roha*tul nem mozdultam semerre. Ezt kb. minden nap eljátssza. Nem a laptoppal van baj, mert itthon minden wifi-s eszközzel ez van. Firmware frissítés volt, de ugyan az. Szétnéztem beállításokban, ott is semmi. Viszem vissza gariba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!