Nagy bajt csináltam?
Kitakaritottam az asztali számitógépet mert már nagyon poros volt kifujtam kompresszoral ujrapasztáztam amit kell.
Szétszedtem a tápot is de forditva raktam vissza a ventilátorát igy igy szivja a levegőt a gép hátuljából és a belsejébe fújja.
Nem érzem hogy nagyon meleg levegőtt fujna bele inkább csak langyos.
Maradhat igy vagy jobb lenne ha visszacsinálnám?
Nem sok kedvem lenne megint szétszedni
Nyilván okkal volt úgy kitalálva, hogy kifelé fújjon. :)
Így most beleszív minden port, molylepkét, etc.
Hát elég érdemes lene
mivel akár menyire nem meleg de mégis melegebet szív be mint egy sima venti a gépházon
leterhelve a gépet gondok is történhetnek
beszívónak inkább vegyél egy ventit elöre pl.
kifúvónak meg hátra egyet
a táp meg ugy szelözön ahogy kel kifele
Köszönöm az eddigi válaszokat lehet akkor majd megforditom.
Én mindig szétszoktam szedni a tápot abban van még ugyancsak sok por miért ne lehetne szétszedni ha már lejárt a garanciálya?
plussz ventilátorokat nem rakok bele igy is elégé zug inkább kiveném ami benne van
Bakker, milyen szoba az már, ahol bedöglik a lepke meg minden a gép alá?! XD :D
Fordítsd vissza a ventit, azt kész! De máskor ne nyúlkálj bel! :)
Mert a helyesírás nem olyan bonyolult, még sem megy.
A táp a lelke az egész gépnek, elég egy kis hiba és minden mehet a kukába, talán azért nem.
Valóbban a helyes irás az nem megy de legalább van aki igy is megérti.
De azt csak nem étem miért ne lehetne szétszedni a tápot vagy javitani akkár jóval egyszerűbb szerkezet mint a gép bármelyik alkatrésze.
Mivel meg nem smd alkatrészek vannak benne egy pákával is lehet javitani.
kis hiba alatt nem tudom mire gondolsz nem patkolom meg véletlenül a benne lévő olvadó biztositékot.
Azt megkérdezhetem, ha kompresszorral fújtad ki a gépet, akkor mi a halálért szedted szét az egész gépet?
Leveszed az oldalát és simán megfújkálod, nem kell ott semmit szétszedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!