A laptopom szabálytalan időközönként kikacsolódik magától! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 11:06
2/7 anonim válasza:
Tőlem? Tegezz nyugodtan!
Túlmelegszik? Ha ennél pontosabb leírásra sem futja, akkor vidd szakemberhez!
3/7 A kérdező kommentje:
bocs. szakemberek véleményét várom... esetleg így látatlanul van e valami vélemény vagy tapasztalat! nem melegszik túl! miféle pontosabb leírásra gondoltál? a gép mindenféle túlmelegedés és egyébbe külsőleg nem tapasztalható ok (nem szedtem szét) ellenére kikapcsolódik mi közbe csatlakoztatva van a töltője, és valamikor 10percig működik valamikor meg órákig!
2013. jan. 22. 11:35
4/7 anonim válasza:
Mondjuk a gép típusa és kora sem mindegy. Ha van rá gari, akkor nem szedetjük szét.
Ha valóban nem melegszik túl, akkor lehet, hogy az alaplapod döglődik.
Látatlanba többet ne várj!
5/7 A kérdező kommentje:
Korát tekintve egy 3- 3ésfél év körüli gép típusát pedig egy ACER aspire 6530-as! AMD athol 64 x2 dual core 2.1GHz proci, ATI radeon HD3200, 3GB DDR2
2013. jan. 22. 13:27
6/7 anonim válasza:
Volt már takarítva? Milyen hőmérsékleteket mutat? (olvastam h nem melegszik)
7/7 anonim válasza:
Első körben feltételezem,hogy a szellőzönyilásai szabadok ,nem ágyon vagy ölben használod :) Viccet félretéve : javitottam már ilyen "hibával" laptopot és láttam igazán cifrákat :) A ventillátor több esetben olyan szinten begyüjtötte a port,hogy a lapátok közötti hézagot teljesen kitöltötte ,igy gyakorlatilag üresben forgott,nem szállitott levegőt és ezért melegedett túl . De sajnos előfordult már olyan is,hogy a GPU golyózása felszakadt és vagy hidegen vagy melegen működött csak rendesen -később persze sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!